Haberler

AK Parti Adayları Urfa'nın Dört Bir Yanına Dağıldı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden AK Partili vekiller, Urfa'nın dört bir yanına dağılarak halkın desteğini istedi.

Şanlıurfa'da seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden AK Partili vekillerden Nurettin Nebati hafta sonu Karaali bölgesinde, Yusuf Eğilmez Hilvan'da, Halil Özcan evren sanayi sitesinde, Seyit Eyyüpoğlu şehir merkezinde hastane ziyaretinde, Fakıbaba esnaf turunda ve Mazhar Bağlı ise AK Parti SKM'sinde halkla bir araya geldi.

EĞİLMEZ HİLVAN'DAYDI

Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sürdüren Av. Yusuf Eğilmez, Hilvan'a bağlı Uzuncuk, Küçükgölcük, Akbaşak, Ağılmuş, Özveren, Akçakebir ve Karapınar köylerini ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinledi.

Köylerde AK parti konvoyuna büyük ilgi gösteren ve konvoyun etrafını saran çocuklara Milletvekili adayı Yusuf Eğilmez beraberinde Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Hilvan ilçe Başkanı Hanifi Düzme şeker ve çikolata dağıttı.

Köy ziyaretleri sonrasında milletvekili adayı Eğilmez Siverek'e geçti. Eğilmez burada da taziye ziyaretlerinde bulundu.

FAKIBABA ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, esnaf ziyaretlerini kaldığı yerden sürdürüyor. Çarşı esnafıyla buluşan Fakıbaba, Haliliye Teşkilatı ile birlikte gerçekleştirdiği turda hem destek istedi hem de esnafın sorunlarını dinledi.

BAĞLI, PARTİSİNİN SKM'SİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti MKYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı ise İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığı'nı ziyaret etti. SKM birimlerini tek tek gezen Bağlı, daha sonra SKM Başkanı Süleyman Elgün ile fikir alışverişinde bulundu.

SKM'nin önemine değinen AK Parti MKYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, "AK Parti Seçim koordinasyon Merkezleri gerçekten seçim döneminin bel kemiğini oluşturan işler yapmaktadırlar. Burda da ben bütün bileşenleriyle, gerekse SKM Başkanı Süleyman Beyle, gerek diğer arkadaşların çok büyük bir fedakârlıkla, canla başla çalışarak, planlı-programlı herşey bilgisayar ortamında sistematik olarak yürütmüş olduklarını gördüm. Bundan çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Nerede nasıl bir söz söylenmesi gerekiyorsa bunu planlayan arkadaşlarımız bizim bir nevi elimiz, kolumuz, gözümüz olmuşlardır. Bütün seçim dönemlerinde esas çalışmaları belirleyen ve seçim kazandıran sahiden Seçim Koordinasyon Merkezleridir. Bunu burada bulunduğum için söylediğim düşünülmesin. Seçim Koordinasyon Merkezleri bütün seçimlerin esas beynini oluşturmaktadırlar. Burada ne kadar çok canla başla çalışılırsa o kadar başarı elde edilir. Ben burada arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin büyük bir fedakârlıkla, büyük bir özveriyle çalışmış olduklarını gördüm. Gözümüz arkada değil. Kendilerine müteşekkiriz. İnşaallah 8 Haziran'da 12 – 0 yapmak suretiyle bunların göstermiş oldukları çabanın ve yorgunluğun büyük bir zaferle neticelenerek bütün yorgunluklarını atarak büyük bir şölene dönüşeceğine inanıyorum" dedi.

NEBATİ KARAALİ BÖLGESİNDE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati, Karaali Mahallesi'ndeki akrabaları ile buluştu.

Burada Naimi Aşireti'ndeki akrabaları Nebati'yi onlarca koyun keserek coşkuyla karşıladı. Burada halka seslenen Nebati, "Bu ne güzel bir gün, bu ne gururlu bir gün, akrabalarım burada. Siz bizi başınıza taç ettiniz, sizlerde bizim başımızın tacısınız. Hepimizin kıblesi bir hepimizin yolu bir, hepimiz sıratı müstakimiz. Ben burada akrabalarıma geldim, soydaşlarıma geldim, ama ey soydaşlar şunu bilin çünkü biz Allah'a iman ettik" dedi.

Konuşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Lideri Selahattin Demirtaş'ı eleştiren Nebati, "Birileri 'Diyanet kalksın' der. Biz, 'Müslümanız' diyoruz. Birileri 'bizim Kâbemiz Taksim' der. Biz ise 'Kâbemiz Mekke' diyoruz. Layık olana hizmet edilirse, hizmetçilere cennetin kapısı açılacaktır. Bu şiarla hizmet ediyoruz. Sizler hizmetin en iyisine layıksınız. Bu kutlu davada başımız feda olacaksa feda ederiz. Hizmet yolunda yürüyebilmek de, gafletten uzak olabilmek de adalet ile mümkündür" diye konuştu.

ÖZCAN EVREN SANAYİ SİTESİNDEYDİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan ise seçim çalışmaları kapsamında Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı'nı ve sanayi esnafını ziyaret etti. Milletvekili Özcan, esnaftan AK Partiye destek olmalarını istedi.

Esnaf ziyareti sonrasında Evren Sanayi Sitesi Başkan, yönetimi ve esnafa teşekkür ettiğini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, "Esnaftan Allah razı olsun, bizi sıcak karşıladılar, gönülleri bizimle beraber. Ancak bazı sorunları var, o sorunları inşallah Sayın Başkanımızla seçimden sonra çözmeye çalışacağız, çözülmeyecek sorunlar değil, en doğal haktır. Zaten esnafımızın en büyük talebi çevre yolu. Orada kamulaştırma sorunu var. Dediği gibi biran önce çözmemiz lazım" dedi.

EYYÜPOĞLU, HASTA ZİYARETİNE GİTTİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu da Haliliye'deki özel hastaneyi ziyaret ederek, doktorlar, çalışanlar ve hastalarla bir süre sohbet etti, destek istedi.

12 adayın birlik beraberlik içerisinde çalıştıklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, "Biz her zaman milletimizin emrindeyiz, hizmetinizdeyiz. Elimizden geldiğince de hizmet ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Bu seçimde AK Parti olarak 12 Vekil çıkaracağımıza inanıyoruz, çünkü sizlere güveniyoruz. Çünkü Başbakandan Milletvekillerine ve Belediye Başkanlarına kadar herkes milletimizin emrindedir. AK Parti olarak 12 yıldır nasıl hizmet ettiysek, bu yeni dönemde de çok daha fazla hizmet edeceğiz. Çünkü hedefimiz 2023 yılıdır" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Nurettin Nebati Halil Özcan Ak Parti Karaali Yerel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

AlimobilWeb@haberler.com:

Suriyeliler gibimi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title