Haberler

AK Parti Adana Milletvekili Adayına Bıçaklı Saldırı

Aladağ ilçesinde, bıçaklı saldırı sonucu yaralanan AK Parti 12. sıra milletvekili adayı Ramazan Demir, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Demir'in ambulansla hastaneye getirilmesinin ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, milletvekili adayı Talip Küçükcan ve AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ile bazı partililer de hastaneye geldi.

İl Başkanı Yeni, gazetecilere, Demir'in, Aladağ'da seçim çalışmaları esnasında "menfur ve hain bir saldırıyla karşı karşıya kaldığını" söyledi.

Saldırıyı gerçekleştirenlerin karanlık eller tarafından yönlendirildiğini, eski Türkiye ortamını ortaya çıkarmaya çalıştıklarını, kentte kaotik ortam yaratmak suretiyle AK Parti'yi, seçmenleri ve teşkilatlarını tahrik edip, seçim ortamını bozmak istediklerini belirten Yeni, şöyle devam etti:

"Şu anda milletvekili adayımızın sağlık durumu iyi, bize gelen bilgi o yönde. Burada asıl yapılmak istenen, bu şekilde demokratik ortamda yapılan seçimde demokrasiye karşı durmaya çalışan karanlık ellerin dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum. Artık Türkiye, özledikleri gibi öyle istedikleri anda istedikleri oyunu oynamak suretiyle ortaya koydukları aciz ortamları yaratabilecekleri bir ülke değil. Karanlık emellere sahip olanlara şunu açık ve net şekilde ifade etmek istiyorum ki kendileri neyi amaçlarsa amaçlasınlar, yeni Türkiye yolunda atılan adımları durdurma şansına sahip değiller. Çıkmış olduğumuz bu yeni Türkiye yolunda milletimizin iradesinin ortaya koyduğu her türlü şartlar oluşacaktır. Yani karanlık emellerin bir şeyler elde etme çabası boşa çıkacaktır. Bu saldırıyı yapanları şiddetle kınıyoruz. Bu saldırının demokrasimize, seçimlerin demokratik ortamda yürütülmesine karşı olduğunu düşünüyoruz."

Yeni, olayın nasıl yaşandığı sorusuna, "Aracıyla konvoy halinde giderken önlerine başka bir aracın kırdığını ve arbede yaşandığı sırada bıçaklandığını biliyoruz ama bunlar net bilgiler değil. Saldırıyı yapanların iki kişi olduğunu ve güvenlik güçleri tarafından yakalandıklarını öğrendik. Karın bölgesinde 3 yara var milletvekili adayımızın" yanıtını verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Demir Ak Parti Aladağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title