Haberler

AK Parti Adana İl Kadın Kollarının Genel Merkez Ziyareti

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, ilçe Kadın Kolları başkanları ve Teşkilat üyeleri AK Parti Genel Merkezi'ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, ilçe Kadın Kolları başkanları ve Teşkilat üyeleri AK Parti Genel Merkezi'ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Adana İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Karaköse, ilçe Kadın Kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara'da bir dizi temaslar ve ziyaretlerde bulundu.

Başkan Karaköse ve beraberindeki heyet, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'i ziyaret edip, akşam da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği iftar yemeğine katıldı.

Karaköse, Ankara ziyaretinin çok verimli geçtiğini, teşkilatı motive ettiğini ve birlik ve beraberliklerini güçlendirdiğini belirtti.

AK Parti Genel Merkezi Kadın Kolları Başkanı olması nedeniyle Akşit'e yeni görevinde başarılar dileyip, hayırlı olsun dileklerini sunduklarını bildiren Karaköse, şunları kaydetti:

"Akşit'in geçmişteki siyasi tecrübeleri kadın kollarına çok katkı sağlayacağına ve örnek bir insan olarak yol göstericilik yapacağına inanıyoruz. Heyet olarak görüştüğümüz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Bakan Şahin'e bakan olması dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gaziantep ve Adana'nın birbirine yakın iller olması nedeni ile Şahin'i Adana'nın da bakanı olarak görüyoruz kendimize yakın buluyor ve destekliyoruz. Sayın Başbakanımız, Şahin'i bakan atayarak kadın kollarımızı onurlandırmış ve biz kadınlara en büyük ödülü vermiştir. Kendisine son derece minnettarız. '

Karaköse, genel merkezde yapılan il başkanları toplantısının bitiminde iftar programına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme fırsatı bularak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiklerini kaydetti.

- ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title