Haberler

AK Parti 7. Bağcılar Olağan Kongresi'nde yeni başkan seçildi

Güncelleme:

Ak Parti Bağcılar 7. Olağan Kongresi, pandemi önlemleri altında gerçekleştirildi. Az sayıya rağmen heyecanın yüksek olduğu kongrede kullanılan 316 geçerli oyun tamamını alan Rüstem Tüysüz, Bağcılar İlçe Başkanı seçildi.

Ak Parti Bağcılar ilçesi 7. Olağan Kongresi, Göztepe Spor Kompleksi'nde düzenlendi. Koronavirüs ile mücadele kapsamında sosyal mesafe ve maske kuralına uyularak yapılan kongrede davetliler alana ateş ölçümleri yapılarak alındı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongreye; AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, eski Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İstanbul'dan ve yurdun çeşitli bölgelerinden belediye başkanları ile ilçedeki delegeler katıldı.

"İNANDIĞIMIZ GİBİ YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Kongrede yaptığı konuşmada Bağcılar'da coşkunun artarak devam ettiğini belirten İl Başkanı Şenocak, "7. Olağan kongremiz hayırlara vesile olsun İnşallah. Bir önceki kongremiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle yapılmış bir kongreydi. Salon ve dışarısı dolup taşmıştı. Bugün salgın sebebiyle sayısal anlamda bir kalabalık yok ama salondaki parıltıdan ve heyecandan o günkü kongreyle bugünkü arasında bir fark olmadığını görüyorum ve bu heyecanımızı da bundan sonra artıracağımızı umut ediyorum. Biz inandığımız gibi olmaya inandığımız gibi yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

"BAĞCILAR BAŞARILARA ALIŞKIN OLAN BİR İLÇEMİZ"

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise, "Bağcılar başarılara alışkın olan bir ilçemiz. Yerel seçimlerden genel seçimlere kadar bütün seçimlerde başarısını açıkça görüyoruz. Bu da teşkilat yapısının sağlamlığını ortaya koyuyor. 10 yıldır birlikte çalıştığımız bize rehberlik eden İlçe Başkanımız İsmet Öztürk'ün şahsına ve gençlik kollarından kadın kollarına kadar tüm ekibine şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de siyasi hayatında da kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından tek listeyle gerçekleşen seçimde kullanılan 316 geçerli oyun tamamını alan Rüstem Tüysüz, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı seçildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hisarcık AK Parti Bağcılar Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title