Haberler

AK Parti 6.olağan İl Kongresi Hazırlıkları Tamamlandı

AK Parti 6.Olağan İl Kongresi hazırlıkları tamamlandıANKARA - AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla yarın Ankara Arena'da gerçekleştirilecek 6. Olağan İl Kongresi hazırlıklarına ilişkin bilgi verdi.

AK Parti 6.Olağan İl Kongresi hazırlıkları tamamlandı

ANKARA - AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla yarın Ankara Arena'da gerçekleştirilecek 6. Olağan İl Kongresi hazırlıklarına ilişkin bilgi verdi.

AK Parti 6.Olağan İl Kongresi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla yarın saat 14.00'te başlayacak. Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek kongreyle ilgili yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Yamalı, "Bu salondan Ankaralı hemşehrilerimizle birlikte Afrin'de Zeytin Dalı Harekatında destanlar yazan kahraman Mehmetçiklerimizi de selamlayacağız. Şehitlerimizi rahmetle anacağız. Gazilerimize minnet duygularımızı sunacağız. Ankara'da 25 ilçemizle bin 433 mahalli teşkilatlarımızla 11 bin sandıktaki sandık teşkilatlarımızla bu çabamıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Uzun bir kongre çalışması döneminden sonra bugünlere geldiklerini belirten Yamalı, 25 ilçenin kongresini gerçekleştirdiklerini ve büyük bir mutabakatla hazırlanan il yönetim kurulu çalışmalarını da bitirdiklerini ifade etti. Yamalı, şunları kaydetti:

"Bu büyük çalışmanın mutabakatın hukuki sonucunu yarın burada gerçekleştirip 19 Şubat'tan itibaren büyük bir hızla 2019 seçimlerine inşallah hazırlanacağız. Ankara da 700 bin üyemiz var. Bu üyelerin herkesin katkısıyla bu kutlu davanın yürüyüşüne devam edeceğiz. Bizim teşkilatlarımızda listelerimizde toplumun her kesimi temsil edilir. Listelerimizde mutlaka yüzde 30'u kadın ve yüzde 30'u genç olmak zorundadır. Kadınlar, gençler, engelliler çok büyük oranda temsil edilir. Salonda 10 bin kişi, dışarıda,10 binlerce kişiyle kongreyi gerçekleştireceğiz. Hem Cumhurbaşkanımız hem de Başbakanımız katılacaklar. Kongremizden önce dışarıda bir mitingimiz olacak. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız mitingi gerçekleştirecekler daha sonra salona gelecekler, salondaki çalışmayı bitireceğiz"."

Yamalı, kongrede görme engelliler için betimleme, işitme engellilere işaret diliyle çalışmaların aktarılacağını ifade etti.

Farklı teknolojileri kullandıklarını söyleyen Yamalı, kongre salonunun tavanındaki 5 boyutlu ekranın salonun dört bir tarafında olduğunu, ortada ise oval ekran kullanıldığını kaydetti.

Yarın MHP'nin de aynı yerde farklı salonda bir toplantısının olacağının hatırlatılması üzerine Yamalı, "Gerekli önlemler alındı. Geçen hafta MHP İl Başkanıyla bir araya geldi. programları nasıl yapacağımızı kararlaştırdık. Birbirimize destek vererek bu iki çalışmayı beraber yapacağız. Bu aynı zamanda bir süredir götürdüğümüz beraberliği ittifak ruhunu da güçlendirecek bir arada çalışmaların yapılabileceğini yarın da göstermiş olacağız" açıklamasında bulundu.

Kongrenin gerçekleştirileceği salona Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafları asıldı.

Ayrıca salonda "Gazi Ankara'dan Afrin'deki yiğitlere birlerce selam" ve "Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan" afişleri yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Binali Yıldırım Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
title