Haberler

AK Parti 2. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısına Doğru

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti 2. Bölge Yerel Yönetimler toplantısının 13 ilin katılımıyla Denizli'de yapılacağını bildirdi.

Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti 2. Bölge Yerel Yönetimler toplantısının 13 ilin katılımıyla Denizli'de yapılacağını bildirdi.

Filiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki gün sürecek toplantının yerel yönetimlere dair faaliyetlerin verimliliği ve etkinliği açısından önem taşıdığını belirtti.

AK Parti'nin Antalya, Konya, İzmir, Muğla, Aydın, Manisa, Uşak, Karaman, Isparta, Burdur, Kütahya ve Afyon il ve ilçe teşkilatlarını kapsayan "2. Bölge Yerel Yönetimler" toplantısının, 29-30 Nisan'da EGS Kongre ve Kültür Merkezi ile bir otelde düzenleneceği ifade eden Filiz, etkinliğin hazırlıklarının tamamlandığını, toplantının ana amacın çalışmaların verimliliği ile etkinliğini artırmak, belediyeler arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamanın yanı sıra yerel yönetimlerle ilgili istişarede bulunmak olduğunu söyledi.

Filiz, şöyle devam etti:

"2 gün sürecek bölge toplantısı 4 etaptan oluşacak. Ayrıca, toplantının ikinci gün öğleden sonra EGS Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki kısmının basına açık olacak ve oturuma Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, 2. Bölge Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Baloğlu ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katılacak."

Kaynak: AA / Politika

AK Parti Antalya Denizli Konya Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title