Haberler

AK Parti 16 Yaşında! Başbakan Yıldırım, Törende Konuştu: İyi ki Varsın Eren!

Güncelleme:

Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Yıldırım, "Henüz 15 yaşında evladımız Eren Bülbül'e kurşun sıkan teröristler bilsin ki emellerine asla nail olamayacaklar. İyi ki varsın Eren" diye konuştu.

AK Parti, kuruluşunun 16'ncı yıldönümünü Ankara'daki Harikalar Diyarı Parkı'nda düzenlenen törenlerle kutladı. Törende konuşan Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Türkiye'nin içinden geçtiği zor dönemleri başarıyla atlattığını ve daha da iyi yerlere geleceğini söyledi.

Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

Yola çıkarken ne demiştik "Yakın ışıkları Türkiye aydınlansın bu şarkı burada bitmez" Bu şarkı 16 yıldır bitmedi, bitmeyecek. Millet arkandan yürüyecek demiştik. 16 yıldır Recep Tayyip Erdoğan yürüyor bizler de milletimizle arkasından yürüyoruz.

"KOLTUKLARA DEĞİL MİLLETİMİZE BAĞLIYIZ"

Milletimizle birilikte tarih yazmaya devam ediyor. Nice zorlukları aşacağız, nice başarılara imza atacağız. Çünkü biz davamıza liderimize gönülden bağlıyız. Çünkü biz koltuklara değil Türkiye'ye milletimize bağlıyız. AK Parti 16 yıl boyunca olduğu gibi Türkiye'nin tek umudu olmaya devam ediyor.

"BU ÇINARIN YAPRAKLARI ASLA YERE DÜŞMEZ"

Mutluyuz çünkü milletimize verdiğimiz sözü tuttuk. 16 Ağustos 2001'de diktiğimiz fidan bugün genç bir fidan oldu. Bu çınarın kokusu buram buram memleket, gölgesi mazlumların sığınağı oldu. Bu çınarın yaprakları asla yere düşmez. Bu çınar sapasağlam ayakta kalacak. Tarihe yön veren liderimizi ve AK Parti teşkilatımızı muhabbetle kucaklıyorum. Bu davaya inanan herkese nice yıllar diliyorum. Cenab-ı mevlam bizi geri koymasın.

"İYİ Kİ VARSIN EREN, İYİ Kİ VARSIN EREN, İYİ Kİ VARSIN EREN"

Henüz 15 yaşında evladımız Eren Bülbül'e kurşun sıkan teröristler bilsin ki emellerine asla nail olamayacak. Arkanda 80 milyon var. 7'den 70'e bir olduk bütün olduk. Rabbim bütün şehitlerimizi en yüksek mertebelere ulaşsın. Emin ol ki Türkiye'yi dünyayı onların başına dar edeceğiz. İyi ki varsın Eren! İyi ki varsın Eren! İyi ki varsın Eren!

"BAŞARAMADILAR, ASLA BAŞARAMAYACAKLAR"

Sayın Cumhubaşkanımızın siyasi yükselişini durdurmak için kendisini hapsettiler. Partimizi kapatmak istediler. E-muhtıra yetmedi, 367 icadı ile cumhurbaşkanımızı engellemeye çalıştılar. Gezi olaylarını 6-7 Ekim olaylarını örgütlediler. Başaramadılar, asla başaramayacaklar.

"ÜLKEMİZE KURULAN HAİN TUZAKLARI UNUTMAYACAĞIZ"

Sayın Cumhurbaşkanım, değerli yol arkadaşlarım milletin iradesine yapılan saldırıyı unutmayacağız. Demokrasiye hukuk düzenimize bomba yağdıranları unutmayacağız. Bu ülkeye kurulan hain tuzakları unutmayacağız. 15 Temmuz alçak FETÖ kalkışmasını asla unutmayacağız. AK Parti'ye kasteden en son ihanet girişimi olacak.

16 Nisan'daki tarihi halk oylaması ile Türkiye'ye yeni bir sayfa açtık. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile emin adımlarla ilerliyoruz. Demokrasiye adalete insanımızın hak ve hukukuna kast eden hiçbir girişim hayat bulamayacak.

"AK PARTİLİ OLMAK İÇİN MANGAL GİBİ YÜREĞİN OLACAK"

AK Partili olmak için mangal gibi yüreğin olacak, kefenini giyecek, namluya kendini siper edeceksin. Bu milletin sınavın en büyüğünü 15 Temmuz'da verdi. Birlikte düşman karşısında etten duvar oldunuz. Bu vesile ile bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum.

"80 MİLYON VATANDAŞIMIZIN HUKUKUNDAN SORUMLUYUZ"

Bizim gözümüzde siyaset belli zümrelerin işi olmadı herkesin hukukundan kendimizi sorumlu tutuyoruz. Bölgecilik etnik ayrımcılık asla olmadı. Milyonlarca insanımızla tek tek kucaklaşan partinin adıyız. 80 milyon vatandaşımızın hukukundan sorumluyuz. Köylünün, çiftçinin hukukundan sorumluyuz. Kadınlarımızın refahından, gençlerimizin geleceğinden sorumluyuz.

"NEREDEN GELDİĞİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ"

Ülkemize aşkla, sadakatle bağlıyız. Biz kurucu değerlerimize sadakatle bağlı kalacağız. Demokrasiden adaletten taviz vermeden aşkla, şevkle hizmete devam edeceğiz. Geleceğe umutla bakacağız. Geleceğe umutla bakarken geçmişi, kurucu ilkelerimizi unutmayacağız. Nereden geldiğimizi unutmayacağız.

"METAL YORGUNLUĞUN KISA SÜRECEĞİNE İNANIYORUM"

Bundan sonra yolumuz daha da zor, artık millet barajı yükseltti iktidar için 50+1 istedi. Siz zoru seversiniz biliyorum. Size ve yol arkadaşlarımıza güvenimiz tamdır. Ben metal yorgunluğun kısa süreceğine inanıyorum. Sizin tekrar evinize dönmeniz hepimizi çin heyecan ve moral oldu. Biz güçlü ve büyük bir partiyiz. Ama büyüklenmek kibre kaçmak bu kadrolara yakışmaz. Kibir insan için en büyük tehlikedir. Artık rahatım dediğiniz anda kibre kapılıyorsunuz demektir. Milletimizin sevgisine layık olmak için çalışacağız. Türkiye'nin makus talihini değiştiren liderimize şükranlarımızı sunuyorum. Her bir yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. 16 yıl içinde ebediyete uğurladığımız arkadaşlarımıza rahmet diliyorum.

"NİFAKA, FİTNEYE PRİM VERMEYECEĞİZ"

80 milyon muhabbetle selamlıyorum. Allah bu milletten razı olsun. AK Parti teşkilatlarımızdan Allah razı olsun. Türkiye'nin yarınları çok daha güçlü olacak. Ekonomik büyümemizi çok daha ileri taşıyacağız üreteceğiz refahı yakalayacağız. Nifaka fitneye fesada prim vermeyeceğiz.

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
title