Haberler

Ajda Sıngle da Çıkartmayacak

Ajda Pekkan, 14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hazırladığı Single'ı Yayınlamaktan Son Anda Vazgeçti.

AJDA PEKKAN, 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN HAZIRLADIĞI SİNGLE'I YAYINLAMAKTAN SON ANDA VAZGEÇTİ.

İçinde Love Story'nin Türkçe versiyonunun ve son albümündeki şarkıların remix'lerinin olması planlanan single yerine Ajda Pekkan yeni şarkıların olduğu bir albüm hazırlamaya karar verdi.

Son albümü 'Cool Kadın'da Sezen Aksu ve ekibiyle çalışan Pekkan, bu albümde Aksu'yla çalışmayacak. Yeni albümün süpervizörü, aynı zamanda Firket Şeneş'in menejerliğini yapan Hakan Eren. Sezen Aksu, Ajda Pekkan'ın yeni albümünde sadece daha önceden vermiş olduğu bir şarkısıyla yer alacak. Pekkan'ın neden Aksu ekibinden ayrıldığı konusunda müzik çevrelerinde değişik iddialar ortaya atıldı. Bu iddialardan biri, Pekkan'ın Hakan Eren'le çalışmaya başlayarak, Fikret Şeneş'e yeniden yakınlaşmak istemesi. Hakan Eren, altı yıldır Şeneş'in menajerliğini yapıyor. Bir süre önce Ajda Pekkan ve Fikret Şeneş'in arası bozulmuş, Şeneş, Pekkan'a şarkılarını sahnede söyleme yasağı koydurmuştu. Bu olaydan sonra Pekkan özür dilemiş ve ikili yeniden barışmıştı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title