Haberler

Ajda Pekkan Tayland'dan 'Ölümsüzlük İksiri' İçeceği Getirtmiş

Güncelleme:

72 yaşındaki Ajda Pekkan'ın gençlik sırrı ortaya çıktı. Süperstar, Tayland'da yapılan ve litresi 500 bin dolardan satılan 'ölümsüzlük iksiri'ni düzenli olarak içiyor.

Türk Pop Müziği'nin yıllara meydan okuyan ismi Ajda Pekkan, sadece yaptırdığı estetiklerle değil düzenli hayatı sayesinde de genç kızlara taş çıkartıyor. Beslenmesine ve sporuna çok dikkat eden 72 yaşındaki Süperstar'ın yeni bir gençlik iksiri daha ortaya çıktı. Ajda Pekkan, Phuket'e sık sık giden kardeşi Semiramis Pekkan sayesinde Tayland'daki bir iksiri keşfetti.

ŞİŞESİNE 25 BİN DOLAR VERİYOR

'Viking Mağarası'nın özel bir bölgesindeki okyanus suyu ve birçok ekstra bitkilerle hazırlanan bu özel içecek, halk arasında 'ölümsüzlük iksiri' olarak biliniyor. Litresi 500 bin dolar olan iksir, 50 mililitrelik şişelerle satılıyor. Ajda Pekkan da şişesi 25 bin dolarlık bu özel içeceği, yılda ortalama 2 kez tüketiyor. 'Ölümsüzlük iksiri' olarak anılan içecek; tüm hücreleri yeniliyor ve kişiye enerji veriyor. Tayland'daki bu özel içeceği, dünyaca ünlü birçok politikacı, sporcu, oyuncu ve şarkıcının da içtiği biliniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ajda Pekkan Tayland Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500

Yorumlar (104)

yazikmobilWeb@haberler.com:

Allahin isine karismayin ömrun biterse gun gelirse degil bir saat bir daka gecmes ölürus dyelim olumsuluk iksiri iciyoruz ya ebedi felc olorsak olmek daha iyi degilmi yada kafamiz kupsa olmicaz mi allah krusun allah herkese omor nasip etson

41
1
yanıtYanıtla
gercekMobil-ANDROID:

icince ne oluyor.nufustaki dogum tarihimi degisiyor.

40
1
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

EEEEEEEE???????. . . . . . . . . . HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAK. .

28
4
yanıtYanıtla
bir dost:

Ya böyle çan çan ötüyosunuz da o kadındaki şöhret ve para sizde olsa siz de ölmemek için yırtınırsınız. Estetik ve spora gelince de haklı bence sonucta sürekli ekranlara cıkıyo dikkat etmesi lazım. Zenginin malı züğürtün çenesini yorar misali gerek yok ithamlarda bulunmaya. . . .

27
4
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

bazen tedavi edilmezse öleceği söylenen çocukları görüyorum içim yanıyor ne yapacağımı bilemiyorum bu kadında yetmişinde hala ölmemek için iksir olabileceğini düşünüyor bari elindeki parayla bu çocuklara yardım etse ahirette belki faydasını görür arkasında bırakacağı çocuğu bile yok

30
1
yanıtYanıtla
kadriyebjkmobilWeb@haberler.com:

Korkunun gozunu sevimmm.yasamak tatli tabii. .ama olcez o cukura gircez .kacis yuk.rabbim imandan kuran dan ayirmasin aminnnnnnnn.....

30
1
yanıtYanıtla
TurkanMobil-IOS:

Öleceksin moruk sende

29
1
yanıtYanıtla
LBMobil-IOS:

Her canlı ölümü tadacaktır

28
0
yanıtYanıtla
daha zamanı dolmadı:

içsen de içmesen de o musalla taşına yatacaksın kaçış yok:)

27
0
yanıtYanıtla
cengelmobilWeb@haberler.com:

Iç icebildigin kadar topraktan geldin toprakga gitceksin ajda hanim herkes olumu tadacak

26
1
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title