Haberler

    Ajaxlı Yıldızın Şaşırtan Maaşı

    2016-2017 sezonu başında Fenerbahçenin transfer gündemini oldukça meşgul eden Hakim Ziyech, 11 milyon euro bedelle Ajaxın yolunu tutmuştu.

    2016-2017 sezonu başında Fenerbahçenin transfer gündemini oldukça meşgul eden Hakim Ziyech, 11 milyon euro bedelle Ajaxın yolunu tutmuştu. Fenerbahçenin bonservisi için 7 milyon euroya kadar çıktığı futbolcu 4 milyon euroluk fark sebebiyle Hollanda devi Ajaxla 5 yıllık kontrat yapmıştı.

    Ajax formasıyla sansasyonel bir performans sergileyen Ziyech, zirveye ise bu sezon ulaştı. Ligde ve Avrupada müthiş bir istatistik yakalayan Faslı futbolcunun adı Bayern Münih ile ciddi şekilde anılmaya başlandı. Peki Ziyechin Ajaxtan ayrılmasına olanak sağlayan bir çıkış maddesi var mı? Faslı futbolcunun sözleşme detaylarında 33.9 milyon euro karşılığında serbest kalma durumu mevcut.

    Tüm bunların yanı sıra Ziyechin sözleşme detaylarında Ajaxtan aldığı yıllık ücret bilgisi de mevcut. Faslı orta saha oyuncusunun cebine giren para günümüz futbol piyasasında oldukça şaşırtacak cinsten. Buna göre Ziyechin Ajax ile yaptığı sözleşmede yıllık ücret olarak 3 milyon dolar alacağı yazıyor. Ancak Hollandada futbolculara uygulanan yüzde 52lik vergiden dolayı bu rakam yarı yarıya düşüyor.

    Ziyechin euro bazında aldığı yıllık ücret net olarak 1 milyon 389 bin euro.

    Faslı futbolcu Twente'de oynadığı dönemde de 800 bin euro gelir elde ediyordu. Bu yaz transfer döneminde büyük bir transfere imza atması beklenen yıldız ismin yeni kulübünde daha yüksek bir yıllık ücret alması bekleniyor.

    Ziyech, Ajax formasıyla bu sezon çıktığı 47 resmi maçta 21 gol attı 22 de asist yaptı. Fas Milli Takımı'nın da en önemli futbolcularından biri olan Ziyech, çıktığı 23 ulusal maçta 12 gol atma başarısı gösterdi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Hakim Ziyech Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title