Haberler

Ajax - Beşiktaş maçı saat kaçta? 28 Eylül Salı Ajax - Beşiktaş maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? BJK maçı kaçta?

Güncelleme:

Ajax - Beşiktaş maçı saat kaçta? merak ediliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi C grubunda temsilcimiz olan Beşiktaş, Hollanda'nın güçlü ekiplerinden Ajax ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş'ın maçı saat kaçta? Beşiktaş Ajax maçı ne zaman, hangi gün? sorularının yanıtları, Bu sezon lige iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş hakkında araştırılıyor. Ajax - Beşiktaş maçı hangi kanalda? Ajax - Beşiktaş UEFA maçı hangi kanalda, saat kaçta ve şifresiz mi?

Ajax - Beşiktaş maçı saat kaçta? araştırılıyor. Ajax - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi gün? sorularının yanıtları merak ediliyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş bu akşam Hollanda deplasmanında Ajanx ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde grupta ilk galibiyetini almak istiyor. Vatandaşlar maç ile ilgili "Ajax - Beşiktaşmaçı hangi kanalda yayınlanacak? Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? BJK maçı ne zaman? Ajax - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta? Beşiktaş maçı bu akşam kaçta?" sorularını aratmakta. Ajax - Beşiktaş maçı ile ilgili detaylar haberimizde. Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

AJAX - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ajax - Beşiktaş maçı bugün 28 Eylül Salı günü saat 19:45'de başlayacaktır.

AJAX - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Ajax - Beşiktaş maçı Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacaktır.

MAÇTA İLK 11'LER AÇIKLANDI!

İlk 11'ler şu şekilde olacak: Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

  • Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Gravenberch, Alvarez; Antony, Berghuis, Tadic; Haller
  • Beşiktaş: Ersin, Rosier, Serdar, N'Sakala, Rıdvan, Josef, Can, Salih, Kenan, Rıdvan, Batshuayi

MAÇ NEREDE OYNANACAK?

Maç, Amsterdam'da, Johan Cruijff Arena Stadyumu'nda oynanacak.

Ajax - Beşiktaş maçı saat kaçta? 28 Eylül Salı Ajax - Beşiktaş maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? BJK maçı kaçta?

Beşiktaş'ın 2021-22 sezonu Şampiyonlar Ligi fikstürü

  • 28 Eylül: Ajax-Beşiktaş
  • 19 Ekim: Beşiktaş-Sporting
  • 3 Kasım: Sporting-Beşiktaş
  • 24 Kasım: Beşiktaş-Ajax
  • 7 Aralık: Dortmund-Beşiktaş

BEŞİKTAŞ AJAX MAÇ ANALİZLERİ

Avrupa arenasında Beşiktaş ile oynadığı dört maçı da kazanan Ajax, 1966/67 sezonundan bu yana rakibiyle Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez karşılaşıyor.

Ajax ile oynadığı dört maçta da en az ikişer gol yiyen Beşiktaş (toplam 10), Hollanda temsilcisine rakip olduğu son karşılaşmayı 4-0 kaybetti (Kasım 1993'te Kupa Galipleri Kupası).

Türk takımlarıyla oynadığı ilk sekiz Avrupa kupası maçını kazanan Ajax (1966-1993 arasında), sonraki iki karşılaşmadan galibiyet çıkaramadı (1B 1M vs Fenerbahçe). Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı ilk 13 deplasman maçının 11'ini kaybeden Beşiktaş (1G 1B), daha sonraki dokuz dış saha karşılaşmasında sadece iki yenilgi aldı (5G 2B).

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son beş iç saha maçının dördünü kaybeden (1G) ve bu yenilgilerde rakip fileleri havalandıramayan Ajax, aynı sayıda yenilgiyi daha önceki 15 karşılaşmada almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Beşiktaş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title