Haberler

Ajans Mention'dan, Oyun Sektörü Fuarı E-gameshow'a Destek

Ankara’da açılan ‘E-GameShow’ Fuarında dünyadan ve Türkiye’den oyun sektörünün en önemli şirketleri, oyun üreticileri, dağıtıcılar ve oyun severler buluştu.

Ankara'da açılan 'E-GameShow' Fuarında dünyadan ve Türkiye'den oyun sektörünün en önemli şirketleri, oyun üreticileri, dağıtıcılar ve oyun severler buluştu.

Ankara'da, ATO Congressium Kongre ve Sergi Salonu'nda 5 Haziran 2016 tarihine kadar açık olacak fuarda, oyun sektörünün en önemli şirketleri, oyun üreticileri, dağıtıcılar ve oyun severleri bir araya geldi.

Türkiye'nin en önemli oyun üretim merkezi olan Ankara'da, düzenlenen 'E-GameShow'da ziyaretçilerin yaşına göre; çeşitli turnuvalar, ödüller, yarışmalar, konferanslar, paneller, seminerler, etkinlikler ve oyun severler için zengin içerikli programlar yer alıyor. Ajans Mention Türkiye'nin en büyük Oyun Fuarı E-GameShow organizasyonunun Sosyal Medya Sponsoru olarak bir bilgi çağı ajansı olduğunu gösterdi.

Türkiye'de oyun sektöründe ilerlemenin devam ettiğini belirten Ajans Başkanı Mehmet Burak Torun, "Özellikle Ankara bu konuda çok başarılı ve şanslı, hepimiz bu şehirle gurur duyuyoruz. Ajans olarak, biz de 'Yaşamın Sırrı Oyunda' diyoruz. Çünkü bu sektör dünyadaki en inovatif sektörlerden biri olarak görülüyor. Ankara'nın genç nüfusunun oyun sektörünün gelişmesinde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Biz yeni nesil bir ajans olarak oyun sektörüne katkı sağlamaktan çok mutluyuz" dedi.

Fuara, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ankara Sanayi Odası, Ankara Kalkınma Ajansı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, HAVELSAN, Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği, ODTÜ ve Hacettepe Teknokent, Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi, Türkiye Bilişim Derneği destek veriyor. Ajans Mention fuara Sosyal Medya desteği sağlıyor.

Ankara'nın son yıllarda yapılan hamleler sonucunda yerli silah sanayi, yazılım, bilişim ve oyun sektöründe çok önemli mesafeler kat ettiğini belirten bilişim uzmanları, yüksek katılım oranı ile Türkiye'de yükselen bir grafiğe sahip olan oyun yazılım ve donanım fuarı E-GameShow'un, uluslararası nitelik kazanma hedefiyle bu yıl sektördeki yerli ve yabancı aktörlerle oyun severleri Ankara'da buluşturduğunu ifade ediyorlar. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title