Haberler

Airties'in, Ttnet İhalesini Kazandı

Airties'in, Ttnet'in Düzenlediği 800 Bin Adetlik Adsl Modem İhalesinin 400 Bin Adetlik Bölümünü Kazandığı Bildirildi.

AirTies'in, TTNet'in düzenlediği 800 bin adetlik ADSL modem ihalesinin 400 bin adetlik bölümünü kazandığı bildirildi.

AirTies'den yapılan yazılı açıklamada, TTNet'in 400 bin adet kablosuz ve 400 bin adet kablolu ADSL modem ihtiyacını karşılamak için açtığı ihalenin yarısını kazanan AirTies'in, son ihale ile TTNet'e 200 bin adet RT-103 ve 200 bin adet RT-205 modem teslim edeceği belirtildi.

Açıklamada, bugüne kadar TTNet tarafından düzenlenen 3 ihalede de teknik testleri başarıyla geçen AirTies'in, ürünlerine yeni teknolojiler eklemeye devam ettiği kaydedilerek, ilk ihaleden bugüne otomatik yazılım güncelleme, kablosuz modemlere ise otomatik şifreleme gibi özellikler eklendiği bildirildi.

AirTies Genel Müdürü Hakan Koçer, konuya ilişkin değerlendirmesinde, TTNet'in düzenlediği son ihale ile Türkiye'de 1,4 milyonun üzerinde kişinin AirTies modemlerle internete bağlanacağını belirtti.

AirTies Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çelebi de, AirTies'in geleceğin teknolojisini bugün üretme gücüyle ve sahip olduğu Ar-Ge ile hızla büyümeye devam edeceğini, Türk Telekom'un stratejik iş ortakları olmalarının da bunun en büyük göstergelerinden biri olduğunu kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title