Haberler

Ailesi ile Tartışan Madde Bağımlısı Genç, Yaşadıkları Daireyi Ateşe Verdi

Güncelleme:

Ankara'nın Keçiören ilçesinde oturdukları evde anne ve babası ile tartışan genç, tartışmanın büyümesi üzerine daireyi ateşe verdi. Komşuları, gencin madde bağımlısı ve psikolojik sorunları olduğunu iddia etti.

Ankara'da ailesiyle tartışan genç, yaşadıkları evi ateşe verdi. Daireden yükselen dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

AİLESİ İLE TARTIŞAN GENÇ, YAŞADIKLARI DAİREYİ ATEŞE VERDİ

Keçiören ilçesi Atapark Mahallesi'ndeki bir apartmanın ikinci katındaki dairede akşam saatlerinde yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Z.Ü. isimli genç, oturdukları dairede anne ve babasıyla tartıştı. Z.Ü, tartışmanın büyümesi üzerine daireyi ateşe verdi. Daireden yükselen dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.

KOMŞULARI, GENCİN MADDE BAĞIMLISI OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Apartman sakinleri, akşam saatlerinde yangının çıktığı daireden bağrışmalar duyduklarını, daha sonra evlerine ulaşan yoğun koku nedeniyle pencereden dışarı baktıklarında yangını gördüklerini söyledi. Komşuları, Z.Ü'nün madde bağımlısı ve psikolojik sorunları olduğunu iddia etti.

Kaynak: AA / Güncel

Keçiören 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (15)

Kominist:

Bunların olması narmal değil bir genç bunalım yaşıyorsa hepimizin suçu olmalı

8
8
yanıtYanıtla
Eraslan ü:

Allah belasını fersin metanfitamin denen uyuşturucu kafayı bozduruyor devlet üstüne iyice düşmeli Allah gençlere yardım etsin

15
0
yanıtYanıtla
Halil:

Çok canlar yandı çok analar babalar ağladı gencecik yaşta pırıl pırıl çocukları yaktılar bu illetlerle cezalar dahada agırlaşsın kim bu pırıl pırıl çocukların geleceğine kastediyosa Allah onları kahru perişan eylesin.

14
0
yanıtYanıtla
Hep Birlikte Savaşalım şu uyuşturucudan:

benimde oğlum madde bağımlısı sağlık il müdürlüğü çocuğu aldı hastaneye getirdi doktor bağımlılık tedavisi olan ile sevk edecek sevk etmiyor neymiş 18 yaşından büyük tedaviyi kabul etmiyor ben gönderemem vasilik alman lazım dedi bakanlık olarak bu tür hastaya birinci dereceden akrabasının götürmesine olanak tanıyan imkanlar oluşturulmasını istiyoruz. . Allah ailesine sabır versin . evlat

13
0
yanıtYanıtla
123:

allah sabır versin iyişallah iyileşir

yanıt0
yanıt0
İyi dusun:

Sonucta can kaybi yok..

5
8
yanıtYanıtla
Afgan uyruklu:

Ucuz estetik uyusturucu bunu yaptirir.Toplum gençleri dışlıyor.Dine uygun camii,spor mekanları,park alanları olmadığı müddet milet piskopat olur sonrada ah vah çekerler ,bütün sapıklıklar Türkiye de yaşanır,degeri azalir.kontrolsuz internet kafeler disko kahvehaneler asil gençlere zarar verir çıbanın başı.

12
1
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

her şeyin başı Allah sevgisidir,çocuklarımıza öncelikle onu öğretmeliyiz,tatlı dille yapılan dini nasihatlerin,çocuk terbiyesindeki rolü ve etkisi aslaa tartışılmaz.bu konuda anne ve babalara çok görev düşüyor.

12
0
yanıtYanıtla
KARADENİZ53:

çağın korkunç vebasıdır uyuşturucu. ailede sevgi. alaka. şefkat. görmeyen çocukları hedef alıyor. bir kereden bir şey olmaz deyip çevre ve arkadaş çevresinden başlıyor. onun için çocuklarımızı küçükken iyi eğitmeli. sonra okulda ve camilerde anlatılmalıdır. uyuşturucu olan tüm nesneler yasak olmalı. yardım ve yataklık yapanlar ağır şekilde cezalandırılmalı. arabistanda hırsızlık yapanların elini kesiyorlar. uyuşturucu satanları. tecavüzcülerinde kafasını kesiyorlar.

7
0
yanıtYanıtla
Serkan:

İman azalmış uyuşturucu kullanan gebersin acimayin serefsize kendine acimayana kim acisin Allah akıl ifade verdi ama böyle beyinsiz inslarla r çıkıyor

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title