Haberler

Ailesinin Tek "Sığınağı"Ydı Şimdi Yoğun Bakımda - Adana

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Hastane bahçesinde bekleyen abladan genel ve detay görüntüler Ablanın konuşmaları Kazada yaralanan kişinin fotoğrafları Ailesinin tek "sığınağı"ydı şimdi yoğun bakımda Adana'da bir fabrikada işçi olarak çalışarak hasta anne ve babası ile engelli kız kardeşinin geçimini sağlayan 32 yaşındaki Veli Tekin, eve dönerken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı 21 gündür yoğun bakımda tedavi gören işçi, hayatta kalma mücadelesi veriyor Abla Sultan Tekin: "Kardeşim, hasta annem ve babam ile engelli kız kardeşime bakabilmek için evlenmek istemedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Hastane bahçesinde bekleyen abladan genel ve detay görüntüler

Ablanın konuşmaları

Kazada yaralanan kişinin fotoğrafları

Ailesinin tek "sığınağı"ydı şimdi yoğun bakımda

Adana'da bir fabrikada işçi olarak çalışarak hasta anne ve babası ile engelli kız kardeşinin geçimini sağlayan 32 yaşındaki Veli Tekin, eve dönerken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı

21 gündür yoğun bakımda tedavi gören işçi, hayatta kalma mücadelesi veriyor

Abla Sultan Tekin:

"Kardeşim, hasta annem ve babam ile engelli kız kardeşime bakabilmek için evlenmek istemedi. Onların tek sığınağı kardeşimdi. O da şimdi ölümle pençeleşiyor"

Adana'da hasta anne ve babası ile engelli kız kardeşinin geçimini sağlamak için bir fabrikada işçi olarak çalışan Veli Tekin, evine dönerken geçirdiği trafik kazasının ardından 21 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

Merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi'nde, 8 Nisan'da motosikletiyle seyir halindeyken hafif ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralanan 32 yaşındaki Tekin, özel bir hastanedeki tedavisinin ardından Adana Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada yoğun bakıma alınan Tekin'in ailesi, ondan gelecek olumlu bir haber bekliyor.

Kardeşinin yoğun bakımda kaldığı 21 gün boyunca gecelerini hastanenin bahçesinde geçiren abla Sultan Tekin (55), doktorların kardeşini yaşatabilmek için çok çaba gösterdiğini ancak kardeşinin kazada başından ağır yaralandığı için hala uyandırılamadığını söyledi.

Tekin, kendisinin evli olduğunu, kardeşinin ise hasta anne ve babası ile engelli kız kardeşine bakmak için evlenmek istemediğini belirterek şunları kaydetti:

"Onların tek sığınağı kardeşimdi. O da şimdi ölümle pençeleşiyor. Kardeşim, onların geçimini sağlıyor, bakımlarıyla ilgileniyordu. İşten çıkıp evine giderken bir araç ona çarpıyor. Çarpan sürücü, aracı olay yerinde bırakıp kaçmak isterken çevredekiler onu yakalıyor ve kardeşimi hastaneye götürüyor. Hastanedeki polislere kendisinin çarpmadığını yolda yaralı halde görünce kardeşimi hastaneye getirdiğini söylüyor. Olayın olduğu gün, kazaya karışan araç sürücüsünün oğlunun düğünü varmış, yolda çok hızlı seyrediyormuş. Araç sürücüsü, bir gün dahi tutuklu kalmadı. O dışarıda gezerken kardeşim yaşam mücadelesi veriyor. Ben, 21 günden bu yana hastaneden ayrılamıyorum. Buranın bahçesinde taşın toprağın üzerinde uyumak zorunda kalıyorum. Yaşlı ve hasta olan babam, yaralı kardeşimi ziyarete geldiğinde bu acıya dayanamayarak rahatsızlandı. Biz, bu acıyı ve zorlukları yaşarken kardeşimin bu hale gelmesine neden olan kişi dışarıda geziyor."

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title