Haberler

Ailesinin Servetine Konabilmek İçin Kiralık Katil Tuttu, Uyanık Baba Planları Bozdu

Güncelleme:

Rusya'da ailesinin mirasına konmak isteyen 22 yaşındaki genç, onları öldürmesi için kiralık katil tuttuğunu zannederken polise denk geldi. Sahte fotoğraflarla adamı kandıran polis, cani genci tutukladı.

Rusya'da yaşayan 22 yaşındaki genç, annesi, babası ve 10 yaşındaki kardeşini öldürmek için kiralık katil tutmak istedi. Zengin ailesinin mirasına tek başına konmak isteyen cani genç bir kiralık katil ile anlaştığını zannediyordu ancak karşısındakil kişi polisti.

POLİS CİNAYET MAHALİ KURGULADI

Rus polisi, zanlıyı, zengin olma hayalleriyle varlıklı ebeveynlerini ve on yaşındaki kız kardeşini öldürmek için bir suikastçi tuttuğuna inanarak kandırdıklarını söyledi. Dedektifler gencin ailesi ile hazırldıkları mizansen ile cinayetler gerçekleşmiş gibi olayı kurguladı ve genci anne babasının öldüğüne ikna etti. Yetkililer daha sonra, cinayet mahali resimlerini genç adama göndererek vadettiği parayı talep ederek durumu teyit etti.

FOTOĞRAFLARI GÖRÜNCE İKNA OLDU

Rusya'nın Sochi şehrinde yaşayan adam, kiralık katile ailesinin nerede ve nasıl öldürülmesini istediğinin detaylı talimatlarını da vermişti. Kiralık katil zanettiğin adama evin planlarını çizen, güvenlik kameralarının yerlerini söyleyen ve köpeklerden nasıl kurtulabileceğini detaylı şekilde anlatan genç, fotoğrafları görünce ikna oldu ve para ödemeyi kabul etti.

Gencin ailesinin niyeti konusundaki gerçekler ortaya çıkınca harap olduğu açıklanırken, 22 yaşındaki gencin suikast karşılığında kiralık katile 200 bin lira ödemeyi kabul ettiği belirtildi.

KENDİ ÖLDÜRMEYİ DE DENEDİ AMA BAŞARAMADI

Ailesinden istediği kadar para alamadığı için bu yola başvuran gencin daha önce kendi başına cinayet işlemeye çalıştığı öğrenilirken bunun için anne-babasını zehirlemek için su ısıtıcısına zehir koymaktan arabada termometre kırarak cıva buharı ile zehirlemeye kadar pek çok yolu denediği öğrenildi.

15 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Soçi'de büyük bir eğitim kurumunun başından olan babanın durumda şüphelenmesi ile gencin niyetini ortaya çıkarak planın işletildiği belirtildi. Cani gencin 15 yıl hapis cezası alması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rusya Federasyonu 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (11)

VANLI YEŞİM:

Öz evlat bunu yapıyosa elalem neler yapmaz

25
0
yanıtYanıtla
Yazın Adınızı:

inşallah içerde ölürsün hayırsız evlat

12
2
yanıtYanıtla
CKA:

HAYIRLI EVLAT :))

12
1
yanıtYanıtla
cinare:

Her sey para diyil artik insanlar iyice delirmis ne yapacaklarini bilmiyolar hic anne babaya zarar verilirmi

9
2
yanıtYanıtla
Solistalus:

Oğlum bak git !.....!!!

3
5
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Sansar selim geldi aklıma

4
0
yanıtYanıtla
kelimeitevhit:

düsmani uzakta aramaya gerek yok bazen en yakininda olabilir . cennet anne babalarin ayaklari altindaymis gercek imani olan anne babasina merhamet nazari ile baksa hac umre sevabi alirmis ve bu her bakisinda ayni ecri alir

1
1
yanıtYanıtla
Hayretbişi:

BJK fener 2.5 alt Başakşehir alır Malatya alır Trabzon 3.5 alt oyna boşver cinayeti

0
0
yanıtYanıtla
Kader:

Allahım kimseyi evladiyla sınama en büyük sınav bu olsa gerek

0
0
yanıtYanıtla
Ebru:

Hayirsiz Evlat!

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title