Haberler

Adıyaman'da Ailesinden 5 Kişiyi Katleden Cani Kaçarken Mezarlıkta Yakalandı!

Güncelleme:

Adıyaman'da sorunlu olduğu kardeşi, babası, yengesi ve iki küçük yeğenini öldüren cani yakalanınca intihara kalkışmıştı. Cinnet getiren cani, köy mezarlığında kıstırılarak yakalandı.

Adıyaman'ın Besni ilçesinde kendi ailesinden 5 kişiyi öldürdükten sonra kaçan şahıs, jandarma ekiplerince köy mezarlığında kıstırıldı. Jandarma ekiplerinden kaçamayacağını anlayan şahıs ailesini katlettiği silahla intihar teşebbüsünde bulundu.

AİLESİNDEN 5 KİŞİYİ TEK TEK ÖLDÜRDÜ

Besni ilçesine bağlı Eğerli köyünde arazi paylaşımı nedeniyle babası ve kardeşleriyle sorunu olan Salih Albay (35), önce babası Hamdi Albay'ı, ardından ağabeyi Hicabi Albay, ağabeyinin eşi Serpil Albay ile yeğenleri 3 yaşındaki Devran ve 2 yaşındaki Ceyda Albay'ı tek kırma tüfek ile vurdu. Silah seslerinin gelmesiyle çevredeki vatandaşlar durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Adıyaman'da Ailesinden 5 Kişiyi Katleden Cani Kaçarken Mezarlıkta Yakalandı!

KAÇAMAYINCA KENDİSİNİ ÇENESİNDEN VURDU

Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri kendi ailesini katleden Salih Albay'ı yakalamak istedi. Elindeki silahı bırakmayan ve jandarma ekiplerinin de 'dur' ikazlarına uymayan Salih Albay, köy mezarlığı içerisinde çevresi tamamen sarıldı. Mezarlık içerisinde kıstırılan Salih Albay, kaçamayacağını anlayınca ailesini katlettiği tüfek ile kendisini çenesinden vurdu.

Adıyaman'da Ailesinden 5 Kişiyi Katleden Cani Kaçarken Mezarlıkta Yakalandı!

İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI

Yaralanan Salih Albay, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından önce Besni Devlet Hastanesine ardından da Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Salih Albay, sağlık durumunun ciddiyetini koruması üzerine hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

5 KİŞİLİK AİLENİN CESETLERİ ADLİ TIPA SEVK EDİLDİ

Olay yerinde hayatını kaybeden Hamdi, Hicabi, Serpil, Devran ve Ceyda Albay'ın cenazeleri, olay yerinde jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından Besni Devlet Hastanesine daha sonra ise Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Adıyaman Besni 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

ASABİ FATSALI:

Buyur burdan yak şimdi ALSANA DÜNYA MALI beşi mezara 1 kodese

47
2
yanıtYanıtla
....:

Eksileyen neden eksiledi..adam haklı..dünya malı dünya da kalır..önce can..

yanıt0
yanıt0
Adınız Yazın...:

Çocuklara Nasıl Kıydın Zalim. . . . Memleketin hali işte YAZIK . . . Her gün yüzlerce hep aynı olaylar cinayet ölümler hırsızlık şiddet gasp darp BUNDA Bİ İŞ VAR ESKİDEN YOKTU BÖYLE ŞEYLER OLMAZDI. . . . BİRLERİ Bİ ZAHMET BU GİDİŞE DUR DEMEYECEKMİ?ALO SESİMİZİ DUYAN YOKMİ?

4
2
yanıtYanıtla
Kerim:

insan haklatri ve insanlik onuru kavramlarinindan yoksun cahil dindar, kindar yada ikric gürhlar yetistiriliyor. Sonuc Aanadolu.

1
4
yanıtYanıtla
Hamdi:

Cunki insanin kiymeti yok ulkemde cunku cahil

3
0
yanıtYanıtla
ZALİM DÜNYA:

İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. . .

1
1
yanıtYanıtla
mal paylaşımdan müzdarip genc:

buna devletin el atması gerekir 20 dönümün altında ki arazileri insanlar bölemiyor böyle olunca da aileler arasında sorun oluyor ekme bicme yada agaclandırma fırsatı olmuyor cünkü kenidisine düşen parca da diger hisselerin hakalrı bulunuyor bu iki nesil sonrasında hic bir sekilde cıkış olmayacka bir hal alacak hükümetin yeni bir düzenleneme getirmesi gerekir yoksa böyle sorunlarala insanlar sürekli karşılaşacak

2
0
yanıtYanıtla
Degisik insanlar var:

Her millette var sadece turkiyede olsa keske ama her insan da var bunlar Allah herkeze saglik huzur versin

1
0
yanıtYanıtla
8. HUDUT GAZILER IGDIR:

okadar yeri paylasamadiniz 2 metre kare yerde ne yapacaksiniz bakalim

1
0
yanıtYanıtla
HAKKI HUKUK:

İki Sabi''nin günahı ve KUL HAKKI buna yeter. . . !! Zaten intihar etmiş, ölmesine yardım etseydiniz. . !?

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title