Haberler

Bakkala Giderken Kaçırılan 15 Yaşındaki Kız, 4 Ay Boyunca Uyutularak Tecavüze Uğramış

Güncelleme:

Şanlıurfa'da, bakkala giderken kaçırılan ve 4 ay sonra serbest bırakılan kız annesine kavuştu. 15 yaşındaki kız, "4 ay boyunca bana sürekli ilaçlı su verip, bayıltarak, tecavüz ettiler" dedi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, bakkala gitmek için evden ayrılan 15 yaşındaki kıza, otomobille yaklaşan bir kişi "arabaya binmezsen kardeşini öldürürüm" dedi. Arabaya binen kız kaçırılarak İzmir'e götürüldü. 4 ayı aşkın süredir haber alınamayan 15 yaşındaki kız, serbest bırakılıp ailesine kavuştu. Kurtulan kız çocuğu, "4 ay boyunca bana sürekli ilaçlı su verip, bayıltarak, tecavüz ettiler" dedi.

BAKKALA GİTTİĞİ SIRADA KAÇIRILDI

Şair İbrahim Rafet Mahallesi'nde oturan 10 çocuk annesi Hüsne K.'nin kızı N.K., 1 Ekim 2017 tarihinde, domates ve yumurta almak için bakkala gitti ve bir daha eve dönmedi. Kızının uzun süre geçmesine rağmen eve dönmemesi üzerine meraklanan Hüsne K., kayıp başvurusunda bulundu.

4 AY SONRA SERBEST BIRAKILDI

4 ay geçmesine rağmen haber alınamayan N.K., kaçırıldığını iddia ettiği kişilerce serbest bırakıldı. Eşinden ayrı yaşayan Hüsne K., tanımadığı bir adamın kendisini telefonla arayıp, kızını bulduğunu söylediğini belirtti.

"KIZIMI BİR ADAM TESLİM ETTİ"

Acılı anne, "Tanımadığım bir adam, aradı ve kızımı bulduğunu söyledi. Telefonu kızıma verdi, kızım ağlıyordu. Adamdan kızımı bana getirmesini istedim, ertesi sabah kızımı eve getirdi. Kızıma sarılıp, ağladım. Kızıma, 4 ay boyunca nerede olduğunu sordum. Kızımın aklı başında değildi. Kızım bir odada tutulduğunu, su içirildiğini ve tecavüze uğradığını anlattı. Ben de karakola haber verdim. Polisler geldi, ifade vermemizi istediler. Karakola gidip, şikayetçi olacağız" dedi.

"İLAÇLI SU İÇİRİP, TECAVÜZ ETTİLER"

Ailesine 4 ay sonra kavuşan N.K. ise kaçırılıp, İzmir'e götürüldüğünü ve tutulduğu odada sürekli ilaçlı suyla bayıltılarak, tecavüze uğradığını ileri sürdü. N.K., "Küçük kardeşimle birlikte bakkala gittim. Siyah bir araba yanaştı ve kız kardeşimin elini tutarak, 'Arabaya binmezsen kardeşini öldürürüm' dedi. Ben de arabaya bindim. Bir süre sonra bana su içirdiler ve kendimi kaybettim. Sonra gözümü açtığımda bir odadaydım. Odada bir yastık, bir de halı vardı.

Bir bardak su içirdi ve tecavüz etti bana. 2- 3 günde bir ayılınca bana tekrar su içirip, bayıltıyorlardı. Elim, ayağım tutmuyordu; tecavüze uğruyordum. Ne kadar tutulduğumu hatırlamıyorum. Son 1- 2 hafta boyunca beni kaçıran şahıs gelmiyordu odaya. Yaşlı bir adam geldi ve beni evine götürdü. Adımı, soyadımı, nereli olduğumu sordu. Aklım başıma gelince 'Anneme götür' dedim. Adamla birlikte otogara gittik ve Siverek'e geldik" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Siverek İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (25)

cosmos:

urfada normal

5
22
yanıtYanıtla
NİSAN:

Bunu yapanlar insan kılığına bürünmüş şeytanlardır Allah bunlardan evlatlarımızı korusun

17
0
yanıtYanıtla
İFK:

Hikaye de eksik parçalar var.

15
2
yanıtYanıtla
Yeter artik:

Bu adamları ibreti alem için yakacaksın. Bu sorun ülkenin her tarafında var. Bazıları basına yansiyor fuhuş çeteleri cirit atıyor. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz bana dokunmayan yalan bin yıl yaşasın zihniyeti çürümesi lazım. Yarın o yılan hepimize dokunacak .

17
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

4 ay sadece su içerek yaşamak ilginç

12
4
yanıtYanıtla
Seren çetin:

Yeni türkiye işte büyük türkiye işte kimsenin kimseye vicdanı yok saygısı yok sevgisi yok kim kime gücü yetiyorsa olmuş

12
3
yanıtYanıtla
kır zincirlerini:

Sen sadece ülkemizi görüyorsun, Dünyada bozuk olmayan sapkınlıkların olmadığı ülke kalmadıki. Biz gene iyiyiz.

yanıt2
yanıt1
halim:

uyuduğu sırada nasıl beslenmiş? olay inandırıcı değil ama yaşı küçük olduğu için rızası olsada yapılan en ağır şekilde cezalandırılmalı

10
1
yanıtYanıtla
alpi 06:

polise gitseydi ya yaşlı adam. kızı kandırmışlar. kız hata yapmış da olabilir, abilik yapın, doğru yolu göstereceklerine hemen tecavüz cinsellik. sapıklar naletsiniz.

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

senaryo ii yersen

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title