Haberler

Ailem-der'den Bitlisli İş Adamı Aygül'e Onursal Başkanlık Beratı

Merkezi Ankara’da bulunan Aile Meclisi Derneği (AİLEM-DER) tarafından Bitlisli İş Adamı Orhan Aygül’e onursal başkanlık beratı verildi.

Merkezi Ankara'da bulunan Aile Meclisi Derneği (AİLEM-DER) tarafından Bitlisli İş Adamı Orhan Aygül'e onursal başkanlık beratı verildi.

Yaptığı başarılı çalışmalar ve sunduğu katkılardan dolayı onursal başkanlık beratına layık görülen Bitlisli İş Adamı Orhan Aygül'e onursal başkanlık beratı AİLEM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Taş tarafından takdim edildi. AİLEM-DER'in Ankara bürosunda düzenlenen programda Bitlisli İş Adamı Orhan Aygül'e onursal başkanlık beratını takdim eden AİLEM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Taş, "Allahın hükmünü ve hakimiyetine teslim olmuş bir gençliğin çalışmalarını bir ibadet olarak gören din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan, dininin, dilinin, ilminin ırzının, evinin, vatanının, milletinin, devlet ve bayrak bütünlüğünün davacısı olan ben merkezli olmayan, biz merkezli olan Sayın Orhan Aygül beyefendi onursal başkanlık beratına layık görülmüştür" dedi.

AİLEM-DER tarafından onursal başkanlık beratına layık görülen Bitlisli İş Adamı Orhan Aygül ise, "Ben Türkiye'de ki tüm aileleri ailem olarak görüyorum. Din, dil, ırk, ayrımı yapmaksızın tüm ailelere saygı, sevgi ve şükranlarımı arz ediyorum. Şahsım olarak her zaman halk ve hak tan yana oldum son nefesime kadarda bu böyle devam edecek. Yeter ki kazanan insanlık olsun, huzur olsun, kardeşlik olsun. Ben bu vesile ile beni onure eden Ailem-Der yönetimine ve Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Taş hanim efendiye teşekkür eder, şükranlarımı sunarım" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title