Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan Diyarbakır'da 400 Çifte Nikah Töreni

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Diyarbakır'da yarın yaklaşık 400 çift için nikah töreni düzenleyecek.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Diyarbakır'da yarın yaklaşık 400 çift için nikah töreninin yapılacağı kaydedildi. Açıklamada, "Nikah törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bakanlar ve milletvekilleri katılacaktır" denildi.

Dicle Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda saat 15.00'te gerçekleşecek olan nikah töreninde sanatçı Şivan Perver ve İbrahim Tatlıses'in birlikte düet yaparak mini bir konser verileceği kaydedilen açıklamada, "Yaklaşık 400 çiftin nikah işlemleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılmıştır. Ayrıca çiftlerin ulaşım, kıyafet, kuaför vb. masrafları bağlı bulundukları İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlıklarınca karşılanmıştır. Nikah törenine çok sayıda yurt içinden ve yurt dışından basın kuruluşu takip edecektir" ifadelerine yer verildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Diyarbakır Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title