Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, Denizli'de

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Doğu ve Güneydoğu'daki kentlerde yaptığı ev ziyaretlerinde bazı annelerin bir oğullarının dağda birinin yanlarında olduğunu anlattığına dikkat çekerek, "Biz yine o anayla kucaklaşıyoruz.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Doğu ve Güneydoğu'daki kentlerde yaptığı ev ziyaretlerinde bazı annelerin bir oğullarının dağda birinin yanlarında olduğunu anlattığına dikkat çekerek, "Biz yine o anayla kucaklaşıyoruz. O dağdaki evlat da bizim, yanımızdaki evlat da. Biz bu coğrafyada barışı, insani değerleri konuşuyoruz" dedi.

Bakan Ramazanoğlu, Denizli programı kapsamında Bayramyeri Meydanı'nda esnaf ziyaretinde bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin "Terör örgütünün bölgeden beklediği desteği bulamamasını neye bağlıyorsunuz ?" sorusu üzerine Bakan Ramazanoğlu, bu baskılara 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde de şahit olduklarını, oradaki halkın da bazı konuların farkına vardığına dikkat çekti.

Ramazanoğlu, şunları söyledi:

"Biz bu coğrafyada bin yıldan beri beraber, kardeşçe yaşıyoruz. Bugün ben doğuya gidip evlere girdiğimde analar şunu söylüyor, 'Bazı şeyler bizim isteğimiz dışında oldu. Benim oğlumun biri dağda biri burada'. Biz yine o anayla kucaklaşıyoruz. O dağdaki evlat da bizim, o yanımızdaki evlat da. Biz bu coğrafyada barışı, insani değerleri konuşuyoruz.

Onun için şu anda 2.5 - 3 milyon Suriyeli kardeşimize kucağımızı açtık. Yaklaşık 3,5 yıldır 10 milyar dolar onlar için harcadık. Bu bir insanlık dersi, kardeşlik dersidir. Bütün dünyaya bu coğrafyadan yayılan o insani yüksek değerler dediğimizin göstergesidir. Bugün Avrupa kendi ülkelerine alacağı bir kaç yüz mültecinin tartışmasını yaparken biz milyonları bağrımıza basıyoruz."

Erken seçim beklentileri

Ramazanoğlu, erken seçim beklentileriyle ilgili soru üzerine Meclis'in son 10 gündür çok yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu, 2016 yılının bütçe görüşmelerinin yapıldığını dile getirdi.

Ak Parti iktidarının güçlü bir iktidar olduğunu, Meclis'te 317 sandalyesinin bulunduğunu hatırlatan Ramazanoğlu, "Türkiye'nin şu anda aşması gereken çok ciddi problemleri var. Güneydoğu Anadolu'da terör örgütünün mağdur ettiği coğrafyada yaraları sarmakla, toplumun ve şehirlerin inşasıyla uğraşıyoruz. Onlarla meşgulüz. Haftanın iki üç günü doğunun bu terör mağduru il ve ilçelerimizde ekibimle beraber hizmet vermekteyim. Diğer bakan arkadaşlarımız da aynı şekilde çalışıyor. Bu kadar yoğun çalışmanın içerisinde bu kadar güçlü bir iktidar döneminde biz işimizi gücümüzü yaparken seçim nereden çıktı diyorum" diye konuştu.

Ramazanoğlu, bir gazetecinin Denizli'de eski ve yeni bakanlar arasında değerlendirmeler yapıldığını belirterek konuyla ilgili yorumunun sorulması üzerine Denizli'de bir bakan geleneğinin bulunduğuna işaret etti.

"Görev verilir. O görevi yapar, yaptığı zaman yerine çekilir" diyen Ramazanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Denizli'deki AK Parti dönemindeki bakan geleneği, Selma Aliye Kavaf'la başlamıştır. Nihat Zeybekci'yle devam etmiştir. Şu anda da Denizli'nin bakanı Doktor Sema Ramazanoğlu'dur. Bu Denizli'nin bakanla devam etme geleneğidir. Biz AK Parti'de siyasetin neferiyiz, görevimiz neredeyse orada yaparız. Bütün arkadaşlarımızın, bakanlarımızın ve milletvekillerimizin de bu ruhla, şevkle çalıştığını biliyoruz. ve bundan başkası AK Partide yoktur olamaz."

"Denizli'nin bakanı başımızın tacı"

Öte yandan Bakan Ramazanoğlu'na ziyaret ettiği esnaflardan 62 yaşındaki Necip Helvacı'nın sevgi gösterisi dikkat çekti.

Ramazanoğlu'nu "Denizli'nin tek bakanı Sema Ramazanoğlu, Hacı Şerif'e geldi" diyerek karşılayan Helvacı, şöyle konuştu :

"Bakanımız bizim canımız, ciğerimiz. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız olmasa Denizlimiz yok, sıfır. Onun için beraber oluyoruz, büyüyoruz. Bizleri büyüten bunlar. Bundan sonra her zaman gelecekler, söz verdiler. Denizlimiz'in bakanı benim babamın arkadaşının kızı. İki kardeş bakan da bizim oraya geldiler. Allah razı olsun, onlarla gurur duyuyorum. Denizlimiz'in bakanı geldi başımın tacı" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title