Haberler

Aile Haftasında Evliliklerinin 50 Yılını Dolduran Ailelere Ödül

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Aile Haftası etkinlikleri kapsamında il genelinde evliliklerinin 50.yılını dolduran 258 aileye madalya ve teşekkür belgesi takdim edilecek.

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Aile Haftası etkinlikleri kapsamında il genelinde evliliklerinin 50. yılını dolduran 258 aileye madalya ve teşekkür belgesi takdim edilecek.

Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü, Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezi ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü işbirliğinde bir süreden beri yoğun şekilde gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre, kent genelinde 258 kişinin 50 yılı aşkın bir süreden beri aile birlikteliğini devam ettirdikleri belirlendi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in de koordinasyonunda yürütülen bu çalışmalar kapsamında ailelerle bir dizi görüşmeler yapıldı. Bu görüşmelerin bir bölümü de belgesel film haline getirildi.

Birleşmiş Milletler(BM) Genel Murulu tarafından 15 Mayıs'ı 'Uluslar arası Aile Günü' ve bu günün içinde yer aldığı haftanın da Aile Haftası olarak ilan etmesi nedeniyle gerçekleştirilecek kutlamalar kapsamında Nevşehir Belediyesi tarafından 20 Mayıs 2012 Pazar günü saat 20.00'de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde

etkinlik düzenlenecek.

Etkinlik çerçevesinde evliliklerinin 50 yıl ve üstünü dolduran 258 aileye madalya, teşekkür belgesi ile yine Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan

kitapçık takdim edilecek.

Proğramda Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan film gösterimi yapılırken, ayrıca Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Türk Halk Müziği Korosu konser verecek. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kapadokya Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title