Haberler

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: Müge Anlı ile Palu Ailesini Konuşacağız

Güncelleme:

Türkiye'nin gündemine oturan Palu ailesiyle ilgili konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Bu kadar sürmesi gerekiyor muydu? Müge Anlı ile bunu konuşacağız" dedi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Palu çok dehşet bir vakaydı, bu kadar sürmesi gerekiyor muydu? Müge Anlı ile bunu konuşacağız" dedi.

'RTÜK BAŞKANIMIZLA KONUŞTUK'

Selçuk, Palu ailesine ilişkin olarak "Palu çok dehşet bir vakaydı, bu kadar sürmesi gerekiyor muydu Müge Anlı ile bunu konuşacağız. RTÜK Başkanımızla aile ve çocuk dostu yayınlar hakkında konuştuk. Aile ve çocuk konusunda çok fazla yayın olmadığını görüyoruz. Çeşitli teşvik mekanizmaları kurarak bunları arttıracağız" açıklamasında bulundu.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: Müge Anlı İle Palu Ailesini KonuşacağızAile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zehra Zümrüt Selçuk Müge Anlı Palu 3.Sayfa Magazin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (64)

TORBACI:

Sevgili bakan madem bunu Müge anlıyla konuşacaksın ondan önce defalarca şikayet edilmiş bu adamı her seferinde serbest bırakan polis memurlarıyla da konuşacak mısın ? Müge anlı olmasa şuan hiç ortaya çıkmayacaktı belki ? Biraz daha dikkat edilmesi gerekli diye düşünüyorum bir vatandaş olarak. .

38
1
yanıtYanıtla
KAPADOKYALI:

HARİKA BİR YORUM YAPMIŞSIN KARDEŞİM AĞZINA SAĞLIK BU ÜLKEDE KİM İLERİYE DAHA İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORSA ÖNÜ KESİLİP ENGELLENİYOR. . .

yanıt4
yanıt0
ee:

Polis memuru kimseyi serbest bırakamaz. Savcı-hakim bırakır sen önce bunu bir öğren

yanıt4
yanıt1
?:

EE kullanıcı arkadaş bu sonucu değiştiriyoprmu sen önce ona bak; sonra laf konuştum diye dırla

yanıt0
yanıt1
Neyi konuşacaksınız:

Yapılan bu yayını değil bunca eziyete tacize cinayete rağmen neden bunlar dışarda gezmiş onu konuşun bence.iyiki çıkardı onları yayına gördük neler olmuş.mügenin sayesinde herkes etrafına daha dikkatli bakıyor ve yaşıyor

30
1
yanıtYanıtla
zırtpırtbakanmıdeğişir:

iyiki müge anlı varda defalarca serbest bıraktıklarınız ellerini kollarını sallayarak dolaşamıyorlar. sen bunlarla ugraşacağına bakan hanım sömürülen kadın ve çocuklarla ilgilen azcık.

29
1
yanıtYanıtla
MERT:

Ek olarak bir istihbarat başkanlığı daha acılıp bu tür olaylar icin başına müge anlı gecmelidir 15 yıldır cözülemeyen olayı 1 ay gibi bir sürede çözmüştür madalya takılıp onurlandırılacağına hesap soruluyor anlamadım

26
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

müge anlının programında ne var öcelikle şu yemekteyiz yok gelinim mutfakta gibi abuk subuk programları bi kaldırsınlar

25
1
yanıtYanıtla
seli:

Şaşırdım şimdi Bakanım Müge Anlı gene hemen çözdüyıllardır çözülmemiş 10 yıl geçmiş. Valla üstüne para vermelisiniz Müge Anlı ya

23
2
yanıtYanıtla
NASİHAT:

BENCE MÜGE ANLIDAN TAKTİK ALIN SİZ. . .

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title