Haberler

Aile Boyu Pilot

Pilotluğa 1974'te başlayan, 17 yılı Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda, 26 yılı SunExpress Havayolları'nda olmak üzere 43 yılda 27 bin saat uçuş yapan Yasin Özcan, 65 yaşında emekli oldu.

Pilotluğa 1974'te başlayan, 17 yılı Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda, 26 yılı SunExpress Havayolları'nda olmak üzere 43 yılda 27 bin saat uçuş yapan Yasin Özcan, 65 yaşında emekli oldu. SunExpress'te Özcan'ın emekliliği nedeniyle özel tören düzenlendi. Son uçuşunun ardından kabin ekibiyle birlikte Antalya Havalimanı'ndan limuzinle alınan Yasin Özcan ve kabin ekibi, SunExpress binasına getirildi. Eşi ve torununun da eşlik ettiği, alkışlarla karşılanan Özcan için pasta kesildi. Yasin Özcan'ın oğulları Dinçer 17 ve Kerem Özcan da 12 yıldır pilotluk yapıyor. Emekli kaptan pilot Özcan, "Sivil havacılığa ailemden 2 kaptan daha kazandırdım. Şükürler olsun ki, güzel şirketimde, kazasız- belasız 65 yaşımı doldurarak ayrılıyorum" dedi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title