Haberler

Aile Bakanı Selçuk Daha Çok Çalışarak Beraberce Türkiye'nin Geleceğini İnşa Edeceğiz

Aile Bakanı Selçuk: Daha çok çalışarak beraberce Türkiye'nin geleceğini inşa edeceğizAile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Daha çok çalışarak beraberce Türkiye'nin geleceğini inşa edeceğiz.

Aile Bakanı Selçuk: Daha çok çalışarak beraberce Türkiye'nin geleceğini inşa edeceğiz

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Daha çok çalışarak beraberce Türkiye'nin geleceğini inşa edeceğiz. Sevgiyi ve merhameti birlikte büyüteceğiz. Yaşadığımız Dünya'da adaleti tam manasıyla tesis etmek için birlikte mücadele edeceğiz" dedi.

Ankara ATO Congresium'da yapılan ve Aile ve Çalışma, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Ankara Ticaret Odası (ATO) ve Anadolu İletişim ve Eğitim Derneği ortaklığıyla gerçekleştirilen 'Mesleğim Var, Geleceğim Var' projesinin sertifika törenine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ile çok sayıda davetli katıldı.

'PROJE TÜM ÇALIŞMALARIMIZ İÇİNDE ÇOK AYRI YERE SAHİP'

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, törendeki konuşmasında, " 'Mesleğim Var, Geleceğim Var' projesi tüm çalışmalarımızın içinde çok ayrı bir yere sahip. Çocuk destek merkezlerinde kalan şiddet, istismar görmüş çocuklarımızın bakım ve koruma altına alınması ve topluma yeniden kazandırılması gerçekten çok önemli. Ekonomik ve sosyal yaşamın dışında kalmış bu çocuklarımızın toplumun yararına ve gelecekten umutlu bireyler haline getirilmelerinin tüm toplumun görevi olduğunu düşünüyorum " dedi.

AK'PARTİLİ ŞAHİN: KARDEŞLERİMİZ İLERİDE ÜLKEMİZİN GELECEĞİNDE SÖZ SAHİBİ OLACAKLAR

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin'de konuşmasında, "Güçlü toplumlarında güçlü bireylerden oluşmasının mümkün olduğu gerçeğini hatırlarsak burada bu gerçekleştirilen projenin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha anlamış oluruz. Bu proje kapsamında yer alan kardeşlerimiz öyle inanıyorum ki ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacaklar, ülkemizin ekonomik, diplomatik hedeflerini ve ülkemizin 21'nci yüzyılın parlayan devleti olması için çok büyük katkılar sunacaklarına canı gönülden inanıyorum" dedi.

'DAHA ÇOK ÇALIŞARAK BERABERCE TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİ İNŞAA EDECEĞİZ'

Törenin kapanış konuşmasını yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Bizim için kız çocukları söz konusu olduğunda akan sular duruyor. Sevgili kızlarımıza baktıkça geleceğe dair umutlarımız da artıyor. Onların başarıya odaklanmaları, kararlılıkları her şeyi daha da anlamlı kılıyor ve bugün yaşanan bu duygusal ortamı daha iyi değerlendirmemize vesile oluyor. Sevgili gençler, sizler yüreğinizde taşıdığınız umutla milletimizin istikbali olacaksınız. Geleceğin iş kadınları, öğretmenleri, doktorları, mühendisleri ve avukatları olacaksınız. Daha çok çalışarak beraberce Türkiye'nin geleceğini inşa edeceğiz. Sevgiyi ve merhameti birlikte büyüteceğiz. Yaşadığımız Dünya'da adaleti tam manasıyla tesis etmek için birlikte mücadele edeceğiz. İnsanların bugün yaşadığı acıları gelecekte de yaşamaması için önce eğitim ve kültürle edindiğimiz iş ve mesleklerle daha iyi olacağız. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz. Her gün yeni projeler üretiyor, yeni düzenlemeler hayata geçiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zehra Zümrüt Selçuk Türkiye Selçuk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title