Haberler

Ahu Yağtu Bebek'te Görüntülendi

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl Mart ayında evlenen ve Kemal adında bir çocukları olan Cem Yılmaz- Ahu Yağtu çifti, iki hafta önce boşanmıştı. Boşanmanın ardından Ulus'a taşınarak kendisine yeni bir hayat kuran Ahu Yağtu, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Eski eşi Cem Yılmaz'ın aynı gün Russell Crowe'un çektiği 'The Water Diviner' filminde rol almak için Avustralya'ya gitmesiyle Yağtu da kendisini sokaklara attı. Yağtu'nun bir günü de gazeteciler tarafından takibe alındı.

KEMAL'E KİTAP ALDI

Gün boyu sokaklarda dolaşan Ahu Yağtu, ilk olarak bir bankaya girdi. Bankadaki işlemlerini bitirdikten sonra eczaneye giden genç kadın, birkaç ilaç aldı. Gazetecilerin takibinde olmasına aldırış etmeyen ünlü manken, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Bir dükkana girip moda dergisi alan Yağtu, oğlu Kemal için de 'Red Kit' boyama kitabı aldı. Çıkışta gazetecilerin eski eşiyle ilgili sorularına tepki gösteren Ahu Yağtu, "Arkadaşlar, sokak ortasında röportaj yapmıyorum. Bana sorularınızı e-posta ile gönderin, cevaplayayım" dedi.

İLK KEZ GECE EĞLENCESİNDE

Gündüz Bebek'te gezen Ahu Yağtu, aynı günün akşamında da gece gezmesine çıktı. Beyoğlu'ndaki Pop adlı mekana giden Yağtu'nun eğlece gecesini de bir arkadaşı açığa çıkardı. Ünlü mankenin verdiği pozu, arkadaşı Instagram sayfasında takipçileriyle paylaştı. Gece boyunca arkadaş grubuyla eğlenen Ahu Yağtu, sabahın ilk ışıklarına kadar dans ederek yaşadığı zor günlerin stresini attı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Avustralya Cem Yılmaz Ahu Yağtu Bebek Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title