Haberler

Ahmetlili Kadınlar Tiyatro'yu Çok Sevdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Kadavra’ adlı tiyatro oyunu Ahmetlili izleyicilerden tam not aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında 'Kadavra' adlı tiyatro oyunu Ahmetlili izleyicilerden tam not aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin çok beğenilen 'Kadavra' adlı tiyatro oyunu aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kültür Merkezi Lale Salonu'nda sahnelenmeye devam ediyor. Yetişkin izleyicilere yönelik gösterimi yapılan tiyatro oyununu izlemek için Ahmetlili kadınlar 8 Ocak tarihinde Kültür Merkezi Lale Salonuna geldiler. Tiyatro oyunu ile eğlenceli bir gün geçiren kadınlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerini tiyatroyla buluşturmasından dolayı memnuniyet içerisinde olduklarını belirttiler. Ahmetlili kadınlar oyunun bitmesinden sonra Manisa Kent Parkı gezdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title