Haberler

Ahmet Özhan'dan 'Yüzyılın Şarkıları' Konseri

Türk Sanat Müziği sanatçısı Ahmet Özhan, Türk Müziğinin önemli eserlerinin yer aldığı ''Yüzyılın Şarkıları'' adlı yeni albümü için tanıtım konseri verecek.

İstanbul Organizasyon'dan yapılan yazılı açıklamada, Cemal Reşit Rey Konser Salonunda, 12 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek konserde Özhan'ın, ''Yüzyılın Şarkıları'' albümünde yer alan Selahattin İçli'nin bestelediği ''Hüzün'' adlı eseri de seslendireceği belirtildi.

Konserde, Türk Müziğinde uzun zamandır kullanılmayan ''Santur'' ve ''Rebab'' gibi enstrümanların kullanıldığı eserlerin de yer alacağı kaydedildi.

Özhan'ın konserde, 4 yıl aradan sonra çıkardığı albümünden Şekip Ayhan Özışık'tan ''Rüzgar Söylüyor'', Hacı Arif Bey'den ''Bakmıyor Çeşm-i Siyah'', Hacı Faik Bey'den ''Nihansın Dideden'', Kemani Serkis'ten ''Kimseye Etmem Şikayet'' ve Sadettin Kaynak'tan ''Leyla Bir Özgecandır'' gibi unutulmaz eserlere yer vereceği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title