Haberler

Ahmet Metin Genç Halktan Kopmayacak

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, belediye başkanı olması halinde halktan hiçbir zaman kopmayacağını ve halkla iç içe bir yönetim anlayışını sürdüreceğini söyledi.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, belediye başkanı olması halinde halktan hiçbir zaman kopmayacağını ve halkla iç içe bir yönetim anlayışını sürdüreceğini söyledi.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, ziyaretler çerçevesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal'ı ziyaret etti.

Seçim çalışmaları yaptığı her yerde vatandaşlara söz verdiğini belirten Genç, "Halkımızla 2 ayda bir çalıştay yapacağız, halkımızla bir araya geleceğiz. Vatandaştan kesinlikle kopmayacağız. 2001 yılında halkımız kendi iradelerini sandığa yansıttığı bir yıldır. İnançları olan bir milletiz. Yönetimler halktan uzaklaşınca seçimi kaybediyorlar. Ama halktan biri olurlarsa üst üste koyarak yeniden seçilerek devam ediyorlar. Belediyemizde insanlarımız kapıdan dönerek gitmeyecek. Kapımız herkese sonuna kadar açık olacak. Halkımızla iç içe olacağız ve halkımızla bağımızı asla kesmeyeceğiz. Ben seçim çalışmaları yaptığım yerlerde halkımıza sürekli söz veriyorum. Çayınızı içmeye geleceğim diye. Seçimlerden sonra kesinlikle ziyaret edip çaylarını içeceğim. İnsanlarımız yanımıza geldiğinde, bizimle samimi ilgileniyor mu diye buna bakıyor. Seni pozitif görünce sana destek veriyor" dedi.

Trabzon'un ağır sanayisi olmayan bir il olduğuna vurgu yapan Genç "Bu güne kadar Trabzon'da 440 milyon eğitime para harcandı. KTÜ ülkemizin büyük üniversitelerinden ön sıralarda gelen bir eğitim yuvası. Özel üniversitemizle birlikte ortak hareket edip bu eğitim yuvalarıyla daha çok iç içe olmalıyız. Bilgiye hakim olan toplumlar geleceğe hakim olduğu bir zamanda bizde bu bilgi ve eğitimden Trabzon olarak faydalanmamız gerekir" diye konuştu.

Genç, Trabzon Belediyesi'nin şimdi Ortahisar Belediyesi olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Ortahisar ismini seviyorum. Fakat Ortahisar bir mahallemizin ismi olduğu için insanlar bunu yanlış anlıyor. Ortahisar ilçemiz 42 mahalle 36 köy oldu. 306 bin nüfusa sahip bir çok şehirden daha fazla nüfusa sahip bir ilçe oldu. Bu ilçe için çok güzel düşüncelerimiz ve projelerimiz var. Trabzon için bir hayaliniz var mı? Diye stantlar kurup insanlarımızın düşüncelerini öğreneceğiz ve bunları değerlendireceğiz. Boztepe Çukurçayır projemiz var, bu temel bir sorunumuz. Bu sorunu Büyükşehir belediyemizle el ele verip çözeceğiz. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu anlamda 5 yılda ciddi mesafeler kat etti. Bugün Ayasofya'nın etrafının kamulaştırılması, kentsel dönüşümle birlikte Zağnos ve tabakhane çalışmaları büyük projeler. Önümüzdeki dönem dünya çapında botanik bahçesi projesi bulunmakta ve bu projelerin sayısını artırmak için gayret göstereceğiz. Yine bizim önümüzdeki günlerde açıklayacağımız birçok projemiz bulunmakta. Hedefimiz, deniziyle, yeşiliyle, köyleri ve yaylaları ile bir bütün olarak Trabzon'u değerlendirmeliyiz. Gökyüzünden bakıldığında yeşili ve mavisiyle öne çıkan bir şehir hedefliyoruz." - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title