Haberler

Ahmet Kural-Sıla Gençoğlu Davasında Mahkemenin Dinlemediği Tanık Adliye Koridorunda Konuştu

Ahmet Kural'ın dinletmek istediği ancak mahkemenin dinlemediği İlyas Göçmen, olaya ilişkin adliye koridorunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ahmet Kural'ın dinletmek istediği ancak mahkemenin dinlemediği İlyas Göçmen, olaya ilişkin adliye koridorunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Olayın tek görgü şahidi olduğunu kaydeden Göçmen, "Sıla hanım o gün o evden rahat bir şekilde çıktı. Bağırış çağırış yoktu" dedi.

Ahmet Kural ile Sıla Gençoğlu arasında yaşandığı iddia edilen olaylara ilişkin davada mahkeme kararını açıklarken, Ahmet Kural'ın olayın tek görgü tanığı olarak dinletmek istediği tanık mahkemece reddedilmişti. Duruşmanın görüldüğü salonun kapısında bekleyen ve mahkemece dinlenmeyen tanık İlyas Göçmen olaya ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Olayın tek görgü şahidi olarak kendi isteğiyle tanıklık yapmak istediğini ancak mahkemenin kendisini dinlemediğini kaydeden Göçmen, "Ben Ahmet Kural'ın en yakın komşularından biriyim mesafe olarak. Ses duyulma gibi bir ihtimal olsa kavga olsa ben duyardım. Olay günü ben namaza uyandım. Dışarı çıktım bir şey yoktu. Bir araba yanaştı. Kapıda rahat bir şekilde Sıla hanım çıktı. Bağırış çağırış yoktu. Zaten o bölgede bekçiler var. Öyle bir ses duyulsa onlar da müdahale eder. Biz Sıla hanımı tanırız. Bizim gelin geldi şeklinde şakalaşırdık. Tanıdığımız bildiğimiz biriydi. Ahmet Kural'ın kafasını kaldırıp sağa sola baktığını bile görmedik bugüne kadar" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ahmet Kural 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title