Haberler

Ahmet Hakan'ın 30 Yıl Önce İsrail Aleyhinde Slogan Atarken Fotoğrafı Çıktı

Güncelleme:

Bundan tam 30 yıl önce bir sinema salonunda düzenlenen "İsrail'i Kınama Gecesi" etkinliğinde, İsrail aleyhinde slogan atan Ahmet Hakan'ın fotoğrafı ilk kez gün yüzüne çıktı.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın 1988 yılında bir sinema salonunda düzenlenen etkinlikte İsrail aleyhinde slogan attığı fotoğraf ortaya çıktı.

"HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEDİ"

Fotoğrafın hikayesine bugünkü yazısında yer veren Hakan, "Slogan atanlardan biri benim, biri de benim eski dostum, mektep arkadaşım Malatyalı Murat Bilim. Fotoğrafı Murat gönderdi. Şu fotoğrafın çekilmesinin üzerinden şunca zaman geçti. Benim sakallar ağardı. Yarım asırlık çınar haline geldim. Ve fakat... Hiçbir şey değişmedi" ifadelerini kullandı.

GÖRENLER TANIYAMIYOR

Ahmet Hakan'ın 30 yıl önce çekilen fotoğrafını görenler tanımakta güçlük çekiyor.

İşte Ahmet Hakan'ın o fotoğrafı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Hakan Coşkun Hürriyet İsrail Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

Bekirx:

Kuşun biri kiliseye girer, papazın elindeki şaraptan içer ve haç’ın üzerine pisleyerek kiliseden çıkar. Buna dikkat eden papaz şöyle der; “Eğer Müslüman kuş isen kiliseye girmez şarap içmezdin, eğer Hıristiyan kuş isen haç’a pislemezdin. ” Acaba sen necisin.

22
1
yanıtYanıtla
noname:

YAHUDİ

yanıt4
yanıt0
ASLI:

O zamanlar doğru yoldaymış, ALLAH şaşırtmasın yoksa. . . . .

8
7
yanıtYanıtla
araratlı:

hepsi palavra sadece gösteri bu akp liler neden israille savaşmıyor halen anlamış değilim reisiniz anca meydanda cirit atar şakşakçılarıda hazır ne kerametse. işidi ırağa gönderip evlerinde sefa sürenler gibi. aziz nesin boşuna yüzde 60 ı aptal dememiştir. adam dinsiz minsizdi ama enazında doğruydu

4
9
yanıtYanıtla
Sustuklarıma Say:

çok basit demi sengeç ozaman ülkenin başına akp düşmanlığı yapacağına araştır bakalım çok bilmiş gibi konuşmak çok kolay

yanıt4
yanıt0
haydar:

adamın ne olduğu belli değil, her dalda oynuyor

6
5
yanıtYanıtla
vatandaş:

iyi bir yazar.

3
6
yanıtYanıtla
Mehmet Emin:

Fırıldak. Kim basarsa parayı onun borusunu öttürüyor.

6
2
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

helal olsun

4
3
yanıtYanıtla
BEN:

eski islamcı yeni solcu ha

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title