Haberler

Ahmet Hakan Dün Evlilik Teklif Etti, Bugün Başkasıyla Yakalandı

Güncelleme:

Jinekolog sevgilisine evlenme teklif eden ünlü gazeteci, bir gün sonra başka bir esmerle yakalandı.

Kız arkadaşlarına "Ben poligamım yani çok eşliyim, ona göre" diyen Ahmet Hakan önceki gün Bodrum'da tatil yaptığı jinekolog sevgilisi Banu Çiftçi'ye evlenme teklif etmişti. Arkadaşlarının huzurunda romantik bir evlilik teklifiyle jinekolog sevgilisinin başını döndüren, ondan olumlu yanıt alan Ahmet Hakan yine rahat durmadı.

GÜLÜMSEMEK ZORUNDA KALDI

Çapkın yazar, önceki gece Asmalımescit'e esmer bir bayanla gitti. Başbaşa yemek yiyen çift, mekan çıkışı görüntülendiğini fark ettiğinde şoke oldu. Mekana gelirken gergin olduğu gözlenen Ahmet Hakan çıkışta fotoğrafları çekilince, "Olan oldu artık" dercesine gülümsedi. Bu görüntüler karşısında jinekolog sevgili Banu Çiftçi'nin ne tavır takınacağı merak konusu.

EVLİLİK KARARI ALDI

Birlikte olduğu kadınları 'Ben bir poligamım tek kadınla yapamam' diyerek uyaran Ahmet Hakan, jinekolog sevgilisi ile evlilik kararı aldı.

Şimdiye kadar Zuhal Olcay, Başak Sayan, Pelin Batu, Devin Özgür Çınar ve Nehir Erdoğan'la beraberlik yaşayan, son dönemde de adı neredeyse her gün başka bir genç kadınla anılan Ahmet Hakan, son gözdesi jinekolog Banu Çiftçi'ye evlenme teklif etti. Sevgililerine "Ben bir poligamım yani çok eşliyim haberiniz olsun" diyen Ahmet Hakan, oyuncu sevgilisi Perihan Ünlücan ile birlikte idare ettiği ortaya çıkan Jinekolog Banu Çiftçi'ye geçtiğimiz hafta Bodrum'da evlenme fikrini açtı. İkili geçtiğimiz hafta sonu gizlice çıktıkları Bodrum tatilinde yaşadıkları romantik anlar sonrası Ahmet Hakan, dostlarının yanında aşkını haykırarak evlenme isteğini dile getirdi. Çapkın yazarın bu teklifinden sonra gözyaşlarını tutamayan Çiftçi'nin 'evet' dediği öğrenildi.

2012 yılında eşi Mert Giray'dan boşanan Jinekolog Banu Çiftçi, kendisinin evlilik tuzağına düşürüldüğünü iddia etmiş, eski eşiyle mahkemelik olmuştu.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ahmet Hakan Coşkun Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (115)

Garip:

İmam hatiplilerin yüz karası

28
1
yanıtYanıtla
ahmetmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu ülkenin en kral adamları da en vatan haini yaratıklarıda imam hatipten çıkıyor.

13
15
yanıtYanıtla
arif duygu:

senin kanin goturur yakisir sana

25
2
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Birden ilişkiler bitmezki, haliyle medenice konuşularak biter, gayet normal bir bayanla yemekte görüşme yapması. Özel hayatı onu alakadar eder. Ben şahsen yazılarını severek okuyorum.

2
24
yanıtYanıtla
İSIMSIZmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ahmet Bey Hiç Yakışmıyor Sana. Sen Ne Yaptığının Farkında Değilsin. Ayıpoluyor

24
1
yanıtYanıtla
Hasan ÇakarmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Onlar Aydın onlar yapınca aşk olur biz yapınca Sapık oluruz

23
2
yanıtYanıtla
DAVETÇİ34:

ahmet umarım senin gibi sapık yani poligam bi kadına denk gelirsin, evine giren çıkan belli olmaz. hele hele senin gibi kürt sevdalısı bir kadına denk gelirsen ohoooo. . sen köşe yazında, karın da sigarasını içerken översiniz kürtleri

21
4
yanıtYanıtla
NtMobil-IOS:

Bukalemun Dallama

20
1
yanıtYanıtla
KaraktersizMobil-IOS:

Bundan başka ne beklenir güvensiz adam hiç güven vermiyor insana

15
6
yanıtYanıtla
dursunmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kisiliksiz biriydi zaten yaptığı normal

19
1
yanıtYanıtla
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title