Haberler

Ahmet Davutoğlu'dan Samsun'a Övgü

Ahmet Davutoğlu'dan Samsun'a övgüSAMSUN – Samsun Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Samsun'a övgü yağdırdı.

Ahmet Davutoğlu'dan Samsun'a övgü

SAMSUN – Samsun Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Samsun'a övgü yağdırdı.

Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu'nu makamında ağırlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapılan hizmetler hakkında Davutoğlu'na bilgi verdi. Samsun'da ulaşımın modernize edildiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Biz modern raylı sistem ulaşım altyapısını oluşturduk. Bunun yanında şehrimizde kentsel dönüşüm çalışmaları da yapıyoruz. Ancak kentsel dönüşüm tabii sosyal sorunları da beraberinde getiren bir çalışma olduğundan çok hızlı hareket ettiğimizi söyleyemeyiz. Bunun yanında ilimizdeki diğer çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz" dedi.

Başkan Yılmaz'ı çalışmalarından dolayı tebrik eden Ahmet Davutoğlu da Samsun'a övgüler yağdırarak, "Samsun, bir şehre nasip olacak birçok güzelliği bünyesinde barındırıyor. Samsun Türkiye'nin dışa açılan bir penceresi" diye konuştu.

Ziyarette Başkan Yılmaz, Davutoğlu'na üç boyutlu bir tablo hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yusuf Ziya Yılmaz Ahmet Davutoğlu Ak Parti Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title