Haberler

Ahmet Çakar, Süper Ligde Şampiyonluk Favorisini Değiştirdi

Güncelleme:

Daha önce "Süper Ligde şampiyon Beşiktaş olur" diyen Ahmet Çakar, tahminini değiştirdi: Favori Galatasaray.

Daha önce birçok şampiyonluk tahmininde bulunan futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Süper Ligdeki son durumu değerlendirdi ve ipi göğüsleyecek takımlar arasında Galatasaray'ı önde gördüğünü söyledi.

Sabah'ta yazan Çakar'ın şampiyonluk ile ilgili değerlendirmeleri şöyle;

"GALATASARAY FAVORİ"

"Yüzde 40 Galatasaray, yüzde 35 Başakşehir, yüzde 20 Beşiktaş, yüzde 5 Fenerbahçe... Gerçekten de oranların böyle olduğunu düşünüyorum. Ama bütün maçlar çok önemli olmasına rağmen iki maç var ki bunlar 6 puanlık değil, belki de bir sezonun faturasını çıkartacak maçlar. İlki Galatasaray-Başakşehir... Galatasaray kazanırsa şampiyonluk oranı yüzde 85'e çıkar. Sezon sonuna doğru da Galatasaray- Beşiktaş maçı var. Bu maça diğer takımların ve bu iki takımın kaçar puanla girebileceklerini kestiremiyorum ama bu derbinin şampiyonu belirlemede mutlak büyük rolü olacak."

DAHA ÖNCE "BEŞİKTAŞ OLUR" DEMİŞTİ

Ahmet Çakar daha önce şampiyonluk favorisinin Beşiktaş olduğunu ve ikinci favorisinin de Başakşehir olduğunu ifade etmişti. Çakar rüyasında ise Fenerbahçe'yi şampiyon olarak gördüğünü söylemişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Ahmet Çakar Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (67)

FENERLI-1:

SENIN DEDIYIN HEC CIKMAMIS INSALLAH BU KESDE CIKMAZ SAMPIONDA FENERBAHCE OLUR . DIGERLERI SAMPION OLSA NE OLUR ALINLARINDA HEP BU DAMGA OLUR 2017-2018 TFF VE HAKIMLER SAMPIONU

3
9
yanıtYanıtla
kayserili:

niye adam bayern münih maç sonuçları bildiya

yanıt2
yanıt2
kayserili:

sizin anlınızdaki leke tarih boyunca çıkmaz şike var diyen mehmet ali aydınlardır başkası değil

yanıt4
yanıt5
DRJOHNFİRE:

2011 ALNINIZDAKİ KARA LEKE

yanıt2
yanıt1
FENERLI-1:

SIKE DERKEN NEYI KAST EDIYORSUZ CINCONU 2-1 8JK-NI 4-2 TS 2-0 YENDIYIMIZ MACLARIMI . YAPISMADI KENDIMIZE BAKMAYIN BIZ TEMIZIZ O YUZDEN YAPISMIYOR SIZINKILERSE BES BELLI

yanıt1
yanıt0
lazer:

bir iş kazası oldu bu hafta yenildik ancak sezon sonu şampiyon BEŞİKTAŞ herkes haddini bilecek.

3
6
yanıtYanıtla
HATSİZZ:

BAK SEN

yanıt0
yanıt0
boşversene:

ben bu kadar salak bir yorumcu görmedim

9
0
yanıtYanıtla
isyankar:

Ne dediğini kendi bile bilmiyorki. şampiyonluk iddası olsun adamın. Maşallah hepsini söyledi şampiyon olur diye üçhafta önce de başekşehir olur diyordu . LİG bitincede ben size demiştim der

9
0
yanıtYanıtla
Messi:

ne anlamsız bir insan bu.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title