Haberler

Ahmet Çakar: Şampiyonluğun Favorisi Beşiktaş

Eski hakem Ahmet Çakar, "Bana göre şampiyonluğun en büyük favorisi Beşiktaş, 2. Favorim ise Başakşehir." dedi.

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Beşiktaş'ın 3-1'lik zaferinin ardından Beyaz TV'de açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlıların aldığı 3 puanla şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağladığını ifade eden Çakar, şu ifadeleri kullandı:

"FAVORİ BEŞİKTAŞ"

"Bana göre şampiyonluğun en büyük favorisi Beşiktaş, 2. Favorim ise Başakşehir. Zamanında Pascal Nouma elini şorta soktuğu için ceza aldı. Fernandao, yaptığı hareket için ceza almalı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Çakar Başakşehir Beyaz TV Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (40)

Fanatık Fenerli:

Mhk ve tff 5iktaşlı olduğu için durum böyle , yoksa 5iktaş şampiyonluğu rüyasında görür.

13
16
yanıtYanıtla
Karakartal:

Ulan olmayacak sarı kart verdirip takımı fener maçında cezalı duruma düşürüp sonrada mhk tff Beşiktaşı kolluyor diyorsun gerizekalı sen inanıyonmu bu dediğine içinizden geçtik olum hemde hakene rağmen ofsayt golüne rağmen

yanıt12
yanıt0
komik seni:

eze eze 3-1 yendik hala rüyasında görür diyor yemin ederim zeka kırıntısı yok son bir ucl maçı kaldı ondan sonra gerçek Beşiktaşı göreceksiniz ligde kupada şampiyon Beşiktaş boşuna ümitlenmeyin sarı gelinler ligde biz şampiyon olamasak bile başakşehir şampiyn olur siz en fazla 3. olursunuz ama tahminim 4. olcak gibisiniz hahahaha

yanıt6
yanıt1
ŞİKECİ 3ENERLİ:

Kıskanma biraz çalışın, karakter sahibi olun sizde başarılı olursunuz diycem ama, sonradan kazanamazsınız. Aslında 3enerin lig düşmesi lazım şikeden dolayı, süperlig bile çok size. .

yanıt8
yanıt1
can:

fenerbahçe şampiyon rahat olun beyler

2
17
yanıtYanıtla
GSLİ:

ALLAHIN İZNİYLE GALATASARAYIMIZ SEZON SONUNDA ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEYECEKTİR. . .

5
13
yanıtYanıtla
ali:

münihi de yenin tur atlayında görelim adamlığınızı

5
8
yanıtYanıtla
şamar oğlanı fener:

gerek yok feneri yenecez bir daha şamar oğlanı gel bakalım buraya

yanıt10
yanıt0
VELİ:

MÜNİH FENERİN ABİSİ Mİ OLUYO, DAYAK YİYİNCE ABİSİNİ ÇAĞIRAN ÇOCUKLAR GİBİ, SİZDE ÇIKIN 16 YA , ADAMLIĞINIZI GÖRELİM DERDİM AMA ADAMLIK BUNLARLA KAZANILMIYOR. SİZDE GİDİNDE TÜRKİYEYİ TEMSİL EDİN.

yanıt1
yanıt0
ERHAN:

hakemler bjk yi kolluyor normal

5
6
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title