Haberler

Ahmet Çakar'ı Bikini Giymekten Kurtaracak Bornoz

Ünlü Spor Yorumcusu Ahmet Çakar'ı Bikini Giymekten Kurtaracak Formül Denizli'de Bulundu.

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar'ı bikini giymekten kurtaracak formül Denizli'de bulundu.

Spor programında Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla'yı elemesi halinde bikini giyeceğini söyleyen ve maçtan sonra sürekli olarak konuyla ilgili olarak gündemde kalan Ahmet Çakar'ın, sözünü tutması ancak rencide olmaması gerektiğini belirten Fenerbahçe taraftarı tekstilci, Sarı-lacivert renklerde ürettiği bornozu Çakar'a gönderecek. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı olan Doğruyol Tekstil'in sahibi Ayhan Doğruyol, Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin Sevilla'yı eleyerek çeyrek finale kalmasına çok sevindiğini belirterek, Ahmet Çakar'ın sözünü tutması ancak bunu yaparken rencide olmaması için kendisini kurtaracak formülü ürettiğini söyledi.

Denizli'nin önemli tekstil firmalarından biri olan Doğruyol Tekstil'in sahibi Ayhan Doğruyol, Fenerbahçe'nin büyük bir başarıya imza attığını belirterek, "Fenerbahçe, Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasına girdi. Bu bizim için bir gurur kaynağı. Sevgili yorumcumuz gazeteci Ahmet Çakar'ın maç öncesi yaptığı yorum, bu başarının biraz önüne geçti. Daha ön plana çıktı. Biz de kendisi için bir formül bulduk. Ahmet Çakar'a o cüssesiyle bikini giydirmek çok doğru değil. Ahmet Çakar da bunu bir espri olarak söyledi.

Ama söylediğinden de geri dönmemesi ve Fenerbahçeliler'in de rencide olmaması için, kendisine sarı lacivert bir bornoz ürettik. Ahmet Çakar isterse bu bornozun içine başka bir şey de giyebilir. Ama biz söylediğinin şaka olduğunu biliyoruz. Fenerbahçe'nin başarısının gölgede kalmaması için böyle bir çözüm önerisi sunuyoruz. Hem Fenerbahçeliler hem de Ahmet Çakar rencide olmadan böyle bir çıkış yolu üretelim dedik" diye konuştu.

Bunu tekstil üretim merkezi olan Denizli'nin sanayici ve tüccarının uzlaşmacı zihniyetiyle yapmaya çalıştıklarını belirten Ayhan Doğruyol, "Gayemiz sadece Ahmet bey için bir çıkış yolu bulmak" şeklinde konuştu.

Büyük bir başarıya imza atan Fenerbahçeli futbolcular için de Sarı-lacivert renklerde havlu takımı hediye edeceklerini belirten Ayhan Doğruyol, "Avrupa'da ilk 8 takım içerisinde giren Fenerbahçeli futbolculara başarılarından dolayı çam sakızı çoban armağanı bir hediye göndermeyi düşündük. İnşallah kabul edip bize şeref verirler. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi şampiyonu veya süper kupa sahibi olursa, 11 futbolcunun ömür boyu havlu ve bornoz ihtiyacını karşılamayı taahhüt ediyorum" dedi.

(AV-AT-EE-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title