Haberler

Ahmet Aydın: "Bu Bölgede Gençler Bir Takım Kör İdeolojilerin Esiri Yapılmaya Çalışılıyor"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın'ın açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: - "Bu bölgede gençler bir takım kör ideolojilerin esiri yapılmaya çalışılıyor" AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, bölgedeki gençlerin bir takım kör ideolojilerin esiri yapılmaya çalışıldığını bildirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın'ın açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: - "Bu bölgede gençler bir takım kör ideolojilerin esiri yapılmaya çalışılıyor" AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, bölgedeki gençlerin bir takım kör ideolojilerin esiri yapılmaya çalışıldığını bildirdi.Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından inşaatı tamamlanan atletizm pistinin açılışının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, gençlerle gurur duyduklarını belirterek, geleceğin teminatı olan gençlerin spor alanında gelişmesi için AK Parti olarak ciddi yatırımlar yaptıklarını söyledi.Gençlerin her alanda enerjilerini harcayabilmelerine vesile olmak için spor yapabilecekleri imkanlara kavuşmalarını arzu ettiklerini vurgulayan Aydın, hem Türkiye'de hem de Adıyaman'da çeşitli spor etkinlikleri konusunda gençlerin spor yapmalarının arttırılması için çalıştıklarını dile getirdi.Eğitim imkanları ve pek çok alanda gençliğin önünü açmaya çalıştıklarını aktaran Aydın, şunları kaydetti: "Biz aslında gençlerimizin enerjilerini, var olan o delikanlılık halini sağlığa dönüştürmek suretiyle daha iyi bir geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz. Özellikle bu bölgede gençler heba edilmeye çalışılıyor. Bu bölgede gençler bir takım kör ideolojilerin esiri yapılmaya çalışılıyor. Gençler kandırılmaya çalışılıyor ama bizim sağlıklı gencimiz, spor yapabilecek gencimiz, eğitim imkanı olan, her fırsatta geleceğe güvenle hazırlanabilecek."Bu anlamda sayısız eserler kazandırdıklarının altını çizen Aydın, AK Parti olarak gençleri geleceğe hazırlamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Aydın Ak Parti Adıyaman Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title