Haberler

Ahmet Akcan: '1 Golle de Olsa 3 Puanı Aldık'

Galatasaray Antrenörü Ahmet Akcan, Ankaraspor'u 1-0 Yendikleri Karşılaşmadan Sonra Yaptığı Açıklamada, '1 Golle de Olsa 3 Puanı Aldık' Dedi.

Galatasaray Antrenörü Ahmet Akcan, Ankaraspor'u 1-0 yendikleri karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, ''1 golle de olsa 3 puanı aldık'' dedi.

Ankaraspor'u Ankara'da yenmeyi başaran futbolcularını kutladığını belirten Akcan, ''Bu zor bir süreçti. 3 puan bizim için çok önemliydi. Ankaraspor'un durumunun kritik olduğunu da biliyorduk'' dedi.

Akcan, teknik direktörleri Feldkamp'ın durumuyla ilgili olarak da yaptığı açıklamada, kulübün resmi internet sitesinde de Feldkamp'la ilgili bir açıklama yayınlandığını belirterek, maçtan hemen sonra kendisiyle kısa süre görüştüğünü söyledi. Feldkamp'ın galibiyetten dolayı çok sevindiğini ifade eden Akcan, ''Kendisinin yarın sabah bir kontrolü daha var. O kontrolden sonra dönüşü konusunda daha kesin bir bilgi verilecek. Benim şahsi görüşüm, dönüşü çok kısa sürecek'' diye konuştu.

Ankaraspor Teknik Direktörü Saffet Susiç de maçtan sonra yaptığı açıklamada, bu yenilgiyle durumlarının gerçekten zorlaştığını söyledi.

Maça iyi başladıklarını ve ilk 15 dakika içinde 2 gol pozisyonu yakaladıklarını belirten Susiç, ''Ne yazık ki şanssızdık. Futbolcularıma bir şey söyleyemiyorum. 90 dakika boyunca çok koştular. Galatasaray'a pozisyon vermediler. Bu mağlubiyetten sonra durumumuz gerçekten zorlaştı. Önümüzdeki yıl bu takım Turkcell Süper Lig'de oynayacaktır'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title