Haberler

Ahmet Ağaoğlu: "Başarının anahtarının sabretmek olduğunu unutmamalıyız"

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dünden daha sabırlı, daha temkinli, daha sakin ve her zamankinden emin adımlarla ilerleyeceklerini belirterek, "Trabzonspor Kulübü, saha içi ve saha dışında büyüklüğünü teorilerle değil, kültüründe, dokusunda ve genetiğinde yer alan özelliklerini yaşamın...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dünden daha sabırlı, daha temkinli, daha sakin ve her zamankinden emin adımlarla ilerleyeceklerini belirterek, "Trabzonspor Kulübü, saha içi ve saha dışında büyüklüğünü teorilerle değil, kültüründe, dokusunda ve genetiğinde yer alan özelliklerini yaşamın her alanına adapte ederek kazanmıştır" dedi.

Trabzonspor Dergisi'nin 190. sayısına konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'in 4'te 1'lik kısmını geride bıraktıklarını, camianın heyecanını ve enerjisini yakından hissettiklerini dile getirerek, "Türk - İslam dünyasının en büyük düşünürlerinden biri olan Mevlana Celaleddin-i Rumi bir vecizesinde sabır kavramını anlatırken 'Çıkacağım makama sabrı merdiven yaparım!' der. Tarihimiz, yaşadığımız coğrafya, tecrübelerimiz ve kadim Anadolu bilgeliği de bize sabırla hareket etmeyi öğütlemiştir. Sabırlı olma noktasında zaman zaman zorlansak da hedeflediğimiz başarının anahtarının sabretmek olduğunu unutmamalıyız. Henüz Süper Lig'in 4'te 1'lik kısmını geride bıraktığımız şu günlerde, camiamızın heyecanını ve enerjisini yakından hissediyoruz. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım da bu heyecanın bir parçası olarak sizlerle aynı duyguları paylaşıyoruz. Oynadığımız her müsabakada, kazandığımız her zaferde, puan hanemize yazılan her sayıda tıpkı sizler gibi mutlu oluyor, seviniyor ve gelecek adına çok heyecanlanıyoruz" dedi.

"Başarının anahtarının sabretmek olduğunu unutmamalıyız"

Süper Lig'de ki zirve yarışını sonuna kadar sürdürürken taraftarların desteğine ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Ağaoğlu, "Unutmamamız gereken çok önemli bir kural var. Yürüdüğümüz bu yolda tıpkı Mevlana'nın dediği gibi sabrı merdiven yapmalıyız. Dünden daha sabırlı, daha temkinli, daha sakin ve her zamankinden emin adımlarla ilerlemeliyiz. Trabzonspor Kulübü, saha içi ve saha dışında büyüklüğünü teorilerle değil, kültüründe, dokusunda ve genetiğinde yer alan özelliklerini yaşamın her alanına adapte ederek kazanmıştır. Trabzonspor'un dünü bugününe, bugünü de yarınına ışık tutmaktadır. Bu anlamda; geçmişten ders alarak doğru tecrübelerle Süper Lig'de ki zirve yarışını sonuna kadar sürdürürken sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu yolculukta bizlerle birlikte teknik heyetimiz ve futbolcularımızın yanı sıra büyük camiamıza da önemli görevler düşmektedir. Milyonlarca bireyden oluşan ve hepimizin bir parçasını oluşturduğu Trabzonspor camiasının yan yana ve bir arada olduğunda önüne çıkan engelleri daha kolay aşacağını unutmayalım" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor mevlana Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title