Haberler

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Taraftarlara İlginç Davet: Şehrin Elektriklerini Keseceğiz, Tek Işık Akyazı'dan Yükselecek

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Ligin 9. haftasında BB Erzurumspor ile sahalarında oynayacakları maç için taraftarları ilginç bir mesajla maça davet etti. Ağaoğlu, "Pazartesi günü saat 20.00'de şehrin elektriklerini keseceğiz. Tek ışık Akyazı'dan yükselecek ve geceyi aydınlatacak." dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili taraftarları Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacakları maça davet etti. Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında BB Erzurumspor ile karşılaşacak.

"ŞEHRİN ELEKTRİKLERİNİ KESECEĞİZ"

Bu mücadele önce bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Maşallah bilet satışları fena değil ama halen daha satılmamış 13 ben bilet var. Maç saatine kadar hepsinin satılacağından eminim. Bu arada stadyuma gelmeyip maçı evde yada kahvede izleyeceğini düşünenler heveslenmesinler çünkü Joao Pereira'nin dediği gibi pazartesi günü saat 20.00'de şehrin elektriklerini keseceğiz. Tek ışık Akyazı'dan yükselecek ve geceyi aydınlatacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

TLKDGN:

HAYDİ DADAŞIM KARANLIK DÜNYALARINI AYDINLAT

15
4
yanıtYanıtla
Kenan:

Bunlar tamamen komedi laz fıkrası dadaşlar yenerde geceleri aydın gündüzleri karanlık olur

4
3
yanıtYanıtla
YABANCI DİLİM EYİDUR DA HAÇAN:

Uşağum Kenan haçan habu konişduklarından pen pişey anlamadum . . . Haçan sen go diysunda dilin mi dönmiy. . . yoksa seni en son laz mı . . . . . . . . . . di.

yanıt1
yanıt0
selçukakçaabatlı:

DADAŞ YENSİNDE cimbom , fener yenmesin TLKDGN . yukarıyı oku :D

3
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

acısı olanlar konuşuyor

2
1
yanıtYanıtla
Şampiyon:

O sene kesin bu sene olsun..

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title