Haberler

Ahmet Ağaoğlu'ndan Ali Koç'a Fenerbahçe Cevabı

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Trabzonspor'a uzattığı zeytin dalı sonrası bordo-mavili ekibin başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan havayı yumuşatan söylemler geldi: Sen benim, ben senin hakkına saygı gösterirsem neden sıkıntı çıksın.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un seçimden önce yaptığı açıklamalara aynı sıcaklıkta yanıtlar geldi.

Hatırlanacağı üzere Koç, kongre öncesinde Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'la bir araya gelmek için adım atacağını söylemiş ve "Bazen kötü gelişmelerin ilacı zamandır. Trabzonspor'la ilişkileri geliştirmek daha zor olacak ama ben elimi uzatacağım. Bunu kırmamız lazım. Bu şekilde devam edemez. Başarırız başaramayız bilemiyorum. Bu işler kavgayla gitmez, gitmemeli. Barış ortamının sağlanması lazım ve biz buna öncü olacağız. Beşiktaş ve Trabzonspor başkanlarını önceden tanıyorum. Başkanlar bir araya gelmezse taraftarlar nasıl gelebilir?" ifadelerini kullanmıştı.

"HERKES SORUMLU DAVRANMALI"

Konuyla ilgili konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Bize iyi görünene bizim farklı görünme durumumuz yok. Zaman zaman bir takım sıkıntılar oldu bazı kulüplerle. Sporun etik kurallarını ve temel kurallarına her kulübün ve yöneticinin saygı göstermesi lazım… Ben kulübümden sorumluyum. Benim ağzımdan çıkacak sözün bedelini ben değil camia öder. Ben bu sorumlulukla kulüp başkanlarının, yöneticilerinin hareket ettikleri sürece hiç bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. Sen benim, ben senin hakkına saygı gösterirsem neden sıkıntı çıksın. Ali Koç'un ağabeyi rahmetli Mustafa Koç, benim arkadaşım değil 30 yıllık dostumdu. Sayın Ali Koç ile de uzun yıllardır tanışırım" diyerek uzatılan dostluk elini sıcak bir mesajla karşıladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

fetih1453:

yahudi-rumpontus dostlugu

4
20
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Hiç gerek yok biz böyle iyiyiz biz fenevlileri sevmiyoruz onlarda bizi o kadar

5
14
yanıtYanıtla
İskender:

Trabzon kümeye!

4
13
yanıtYanıtla
alkan:

yıllardır beklenen tablo. . ali başkanı takdir ediyorum. . trabzon dahil tüm kuluplere uzanan zeytin dalına sonuna kadar evet.

12
2
yanıtYanıtla
fasafiso:

sevsen ne yazar sevmesen ne yazar bu sene de pislik yaprsaniz kumeye oynarsınız

2
5
yanıtYanıtla
CİMBOMLU YILMAZ:

ALİ KOÇ akıllı beyfendi biri, kavgayla dövüşle soytarılıkla işi yok, fenerbahçe bu zamana kadar yaptığı en iyi iş ali koçu başkan seçmek, başarı bi anda gelmez sistem zamanla oturur geleceğe yatırım

4
2
yanıtYanıtla
onder yesil:

başkanıyla yünetimiyle taraftarıyla hep birlikte bütün kulüpler barışa dostluga adım atmanın zamanı

4
1
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

MAHALLE KAVGASI KABADAYI BEYANATLARI ile SORUN CÖZÜLMEZ. . Fifa UEFA ULUSAL ULUSLAR ARASI YARGI var. BU DOSTLUK DOLU ifadenin SAHIBINI / SAHIPLERINI KUTLUYORUM TRABZONLU FENERBAHCE STADINA FENERBAHCE TRABZON SENOLGÜNES STADINA Medeni ülkenin bir ferdi gibi Gitmeli. .

3
1
yanıtYanıtla
Kartal:

Trabzondan çaldığınız kupayı iade edin,bu iş tatlıya bağlansın.

1
0
yanıtYanıtla
Akzi:

Malatya spora başarılar dilerim

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title