Haberler

Ahmedinejad: Cesur Tavır

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Başbakan Tayyip Erdoğan'a, Davos'taki Oturumda Sergilediği Tavırdan Dolayı Teşekkür Etti.

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Başbakan Tayyip Erdoğan’a, Davos’taki oturumda sergilediği tavırdan dolayı teşekkür etti.

DAVOS'TA OLAYLI PANELDEN ÇARPICI KARELER

ERDOĞAN PANELİ BÖYLE TERK ETTİ / VİDEO

GAZZE'DE ERDOĞAN'A DESTEK / FOTO GALERİ

DÜNYA BASINI BÖYLE DUYURDU/FOTO ANALİZ

Ahmedinejad yayımladığı mesajda, Erdoğan’a hitaben şöyle dedi: "Cesurca tavrınız, Filistin, bölge ve adaletten yana dünya halkları için mutluluk ve heyecan yaratmıştır. Sadece Türk halkının duygularına değil, bölgenin ve dünya halklarının duygularına tercüman olduğunuz. İran halkı, değerli tutumunuzu en samimi kalple selamlıyor, takdirle karşılıyor, sizin ve büyük Türk milletinin başarısı için dua ediyor. Acizane, büyük İran halkının temsilcisi olarak cesurca tutumunuzdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Allah’tan siz, Türk devleti ve milleti için sağlık ve başarılar diliyorum" dedi. İran Anayasayı Koruyucular Konseyi Genel Sekreteri Ayetullah Ahmed Cenneti de, yayımladığı mesajda, "Arap liderleri de utandırdınız. Her zaman başınız dik olsun" dedi.

  

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title