Haberler

Ahmed Hassan Anderlecht Yöneticilerini Çıldırttı

Mısır Milli Takımı'yla Afrika Kupası'nı 3. Kez Kazanan Ahmed Hassan, Belçika'ya Dönmeyince Anderlecht'in Menajeri Herman Van Holsbeeck Futbolcuya Kızarak Ceza Vereceğini Söyledi.

Mısır Milli Takımı'yla Afrika Kupası'nı 3. kez kazanan Ahmed Hassan, Belçika'ya dönmeyince Anderlecht'in menajeri Herman Van Holsbeeck futbolcuya kızarak ceza vereceğini söyledi.

Anderlecht'e iki gün önce dönmesi gerekirken salı günü döneceğini açıklayan Ahmed Hassan, Mısır'da kutlamalarına devam ediyor. Futbolcunun bu davranışına kızan Anderlecht yönetimi ağır bir para cezası verecek.

Takım menajeri Holsbeeck, şunları söyledi:

“Böylesi önemli bir zafer elde edildiği zaman kutlamalar 2-3 gün sürer. Buna anlayış gösterebilirim. Ama 10 gün süremez. Önümüzdeki hafta rövanş maçında Bordeaux ile karşılaşıyoruz. Burada elde ettiğimiz 2-1'lik zaferi koruyarak tur atlamamız takımın maddi ve manevi durumu için çok önemli. Ahmed Hassan'ın bu maçta mutlaka oynaması gerekiyordu. Ancak takımını yolda bıraktı. Bu affedilmez bir durum.”

Öte yandan Ahmed Hassan'ın gelecek sezon Anderlecht ile sözleşme imzalamayacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title