Haberler

Ahlak Polisi, Başörtüsü Yasağını Delen Kadını Sokak Ortasında Acımasızca Dövdü

Güncelleme:

İran'da ahlak polisleri, ülkedeki başörtüsü kurallarını ihlal eden bir kadını sokak ortasında öldüresiye dövdü, o anlar çevredekiler tarafından saniye saniye kaydedildi.

Son zamanlarda adını başörtüsünü çıkarma eylemleri ile duyuran İran'da dehşet veren bir olay yaşandı. İnternete düşen videoda, İran'da bir parkta oturan kadınların yanına gelen ahlak polislerinin kadınları başörtüsü kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle dövdüğü görülüyor.

ÇIĞLIKLARA ALDIRMADILAR

Kadınların çığlık çığlığa bağırmasına aldırış etmeyen ahlak polisleri vurmaya devam ediyor. İran'da 1979 yılındaki İslam devriminden bu yana başörtüsü takma zorunluluğu uygulanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

İran Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (98)

cosmos:

müslümanım diyorsan kurallara uyacaksın yok değilim diyorsan o zaman gayri müslimsin ve sana ayrılan beldede yaşayacaksın mecelle de var islam hukukunu kimse bilmiyor siz nasıl ki burada trafikta hata yaptığınızda cezalandırılıyorsanız o da islam hükümlerine uymadığı zaman cezalandırılır ama ceza müslümanadır kafire ceza olmaz cahiller öğrenin biraz hem müslümanım ama hem istediğim gibi yaşarım mantığı kafir mantığıdır öyle yağma yok

32
41
yanıtYanıtla
ASLI:

ISLAM BUYSA BEN KABUL ETMIYORUM.

36
36
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

İMAMA KIZIP CAMİYE GİTMEYİP, NAMAZ KILMAMAK GİBİ. İSLAMI ÖĞRENMEYE ÇALIŞ! SAKIN BİR DAHA DA BAŞKASI YÜZÜNDEN DİNİNİ RENCİDE ETME KARDEŞİM. DİNİNİ BÖYLE SORGULAMAK DOĞRU DEĞİL.

yanıt1
yanıt0
Banu:

İşte şeriat, işte birilerinin halka empoze etmeye çalıştığı zihniyet! Kadın olduğu halde şeriat isteyenlere de Allah akıl fikir versin. Sokakta dayak yemek, bir adamın 3. karısı olmak istiyorlar galiba :)

37
35
yanıtYanıtla
AK NİYET:

Başörtülü bacıları Kadıköy iskelesinde döverlerken deri pantalonlular ki, mse ses etmiyordu? Üstelik üstüne de işemişlerdi Benim Başörtülü Bacımın ne çabuk unuttunuz? Seçimlerden sonra bizde de böyle olacak inşallah AK Parti sayesinde. .

16
51
yanıtYanıtla
BAS:

illa birileri birilerini dövmeli

yanıt1
yanıt8
hanin:

İslam buysa ben değilim arkadaş

28
21
yanıtYanıtla
turgay:

bu islam değildir kesinlikle. islam zorlayın mı diyor dövün mü diyor resmen islamı yanlış tanıtıyorlar. madem bu kadar ahlaklılar önce içindeki pislikleri temizlesinler o zaman

41
8
yanıtYanıtla
CNN:

Alin size YENI TURKIYE bu gunler yakondir bize

19
15
yanıtYanıtla
ad:

hadi inş. cnm ya sabırsıslıkla beklioyoruz

yanıt7
yanıt13
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title