Haberler

Ahbap'dan Edirne'de Alkışlanacak Hareket

Haluk Levent öncülüğünde kurulan ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinde örgütlenerek sosyal sorumluluk etkinliklerine imza atan Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) Edirne'de atletizm sporcularına malzeme yardımında bulundu. Haluk Levent, AHBAP'ın Edirne'de yaptığı sosyal sorumluluk projesini, sosyal medya hesabından duyurdu.

AHBAP Edirne İl Temsilcisi Tugay Atış, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "14 Şubat Çarşamba günü Edirne Şükrüpaşa Stadında gerçekleştirmiş olduğumuz sporcularımıza destek için mont, ayakkabı ve saat yardımında bulunduk. Milli yarışlara ödünç ayakkabı ve yırtık çivili ayakkabıları yapıştırıcı ile yapıştırarak derece alma ihtimali varken yarışı yarıda bırakmak zorunda kalan sporcularımıza destek olduk. Tüm bu koşullara rağmen ıslanarak ve üşüyerek çalışmayı bırakmayıp geçen hafta Yunanistan Sofia'da 17 ödül almış olan sporcularımız ve ultra maratonda özel rekorlar kitabına giren sporcu arkadaşımıza başarılarının devamını dileriz. Antrenör Esra Hanım öğrencilerinin bu durumuna üzülerek çokça yardım talebinde bulunup sonuç alamamıştır. Biz Edirne Ahbap olarak bu kardeşlerimizin yanındayız. Esra Hocanın öğrencileri için başvurduğu yardım taleplerini gerçekleştirerek iyi dileklerini bize sunması öğrencilerini bu denli düşünerek gerektiği yerde kendi maaşını onlar için harcaması bizlere bir eğitimcinin nasıl olması gerektiğini gösterdi. Aynı zamanda 11 yıl özel sektörde çalışan hocamız duygularını şu cümle ile ifade etti: 'Makinelerle çalışmak yerine hislerimle çalışmayı tercih ettim çünkü burada insanlığı gördüm.' Bu cümle bizlerinde yüreğine dokundu. Edirne Ahbap olarak bu davranışını öğrencilerine kendi çocuğu gibi davranmasını örnek aldık. Antrenör Esra Hoca ve sporcu arkadaşlara başarılarını diler bu yolda her zaman onlara destek olarak olacağımızı belirtmek isteriz. Son olarak sözlerimizi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim" sözü ile bitirmek isteriz. Tüm sporcularımızın güzel yüreklerinden öpüyoruz" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haluk Levent Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title