Haberler

    "Ah Keşke Alabilsek!"

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, duyum olarak ortaya atılan transfer iddialarına itibar edilmemesini istedi.

    Terim, "Açıkçası benim hoşuma giden, 'ah keşke hemen alabilsek' dediğim isimler de var medyada. Öncelikle mevcut kadromuzu korumak istiyoruz. Yabancı sayımıza da bakarsanız zaten çok fazla alma şansımız olmadığını da göreceksiniz" dedi.

    Sosyal medyayı en etkin kullanan isimler arasında yer alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, instagram tv hesabı üzerinden transfer mesajlarını iletti.

    Önceki gece yayınlanan ve ilgi uyandıran Terim'in açıklamasından satır başları şöyle:

    1 Temmuz'da İsviçre'de ilk etap kampımıza başlayacağız. Zor ve yoğun bir kamp programımız var. Daha sonra da 2. etap için tekrar bir Avrupa planımız var.

    Bazen kızlarım 'babacım bunu alıyormuşsunuz' diyor, 'benim haberim yok' diyorum. Sonuçta onlar da bir taraftar... Milik var, Imbula var, Nuri Şahin var, Bacca var. Bu isimleri uyduranlara selam gönderiyorum. Gönül daha iyilerini de istiyor ama koşullarımız belli.

    Açıkçası benim hoşuma giden, 'ah keşke hemen alabilsek' dediğim isimler de var medyada. Öncelikle koruyabilirsek, mevcut kadromuzu korumak istiyoruz. Yabancı sayımıza da bakarsanız zaten çok fazla alma şansımız olmadığını da göreceksiniz.

    Gece gündüz çalışıyoruz. Emeklerimizi hiçe sayacak duyumculardan ziyade, bizim açıklamalarımızı bekleyin, rica ediyorum.

    Mümkün olduğunca hızlı ve açık şekilde sizleri bilgilendireceğiz. Şimdilik sadece sabır rica ediyorum fakat gelecek sefer bu kişileri isimleriyle ifşa etmeyi düşünüyorum.

    Ben demiştim diyebilmek için isim uyduranlar var. Son dakika geçilen, yazılan ve sanki hep yanımızdaymış gibi sosyal medyada takipçi artırma çabasına girenlere lütfen, rica ediyorum itibar etmeyin. Duyumculuk adı altında adını öne çıkarmaya çalışıyorlar.

    UEFA'nın yaptırımları belli oldu. Elimizi kolumuzu bağlayan maddeler var. Açıkçası rahat değiliz fakat şartlar ne olursa olsun yapabileceklerimiz var ve elbette yapacağız. Bunu herkesin de bilmesini isterim. Galatasaray'a yakışan budur.

    'Daha iyisi neden olmasın?'

    Tüm olumsuzluklara karşın kimsenin karamsar bir yapıya bürünmemesini isteyen Fatih Terim, "Benim hayalim belli... Daha geldiğim ilk gün söyledim, o hayal için de çalışacağız ve kazanmak için mücadele edeceğiz. Real Madrid maçını hatırlayın, daha iyisi neden olmasın?" dedi.

    Gerek ekonomik gerekse de fizik ve yetenek açısından Avrupa'daki bazı takımlarla arada fark bulunduğuna vurgu yapan Terim, "Galatasaray camiası Avrupa'da olmaya ve Avrupa'daki başarılara alışkın. En son bıraktığımızda da güzel hatıralarımız vardı Madrid maçı gibi. Oralara tekrar gelmek ve oraları aşmak istiyoruz" diye konuştu.

    21 oyunculuk bir liste

    UEFA'nın yapılandırma anlaşması çerçevesinde Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için diğer takımlar gibi 25 yerine 21 oyunculuk bir liste bildirebilecek ve ancak transfer geliri oranında yeni futbolcular için harcama yapabilecek.

    Instagram tv hesabından geleceğe dönük mesajlar veren Fatih Terim, sosyal medya aracılığıyla Galatasaraylıları bilgilendirdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title