Haberler

Ağrı Valiliğinden 3 Fransız ile İlgili Açıklama

Ağrı’da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Cumaçay köyünde kendilerini gözlemci olarak tanıttıkları ve vatandaşlarla seçimle ilgili görüşme yaptıkları tespit edilen 3 Fransız vatandaşı gözaltına aldı.

Ağrı'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Cumaçay köyünde kendilerini gözlemci olarak tanıttıkları ve vatandaşlarla seçimle ilgili görüşme yaptıkları tespit edilen 3 Fransız vatandaşı gözaltına aldı.

Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığımızca yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde Ağrı ili merkez ilçe Cumaçay köyü bölgesinde 3 Fransız uyruklu şahsın AGIT/OSCE listesinde olmadıkları halde kendilerini gözlemci olarak tanıttıkları ve vatandaşlarla seçimle ilgili görüşme yaptıkları bilgisi alınmıştır" denildi.

Açıklamada, Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat ile söz konusu şahısların İl Jandarma Komutanlığına getirildiği kaydedildi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title