Haberler

Ağrı Valiliğinde "Açık Kapı" Masası Kuruldu

Ağrı Valiliğinde, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Açık Kapı Projesi'nin faaliyetlerinin yürütüleceği Açık Kapı Masası hizmete girdi.

Ağrı Valiliğinde, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Açık Kapı Projesi'nin faaliyetlerinin yürütüleceği Açık Kapı Masası hizmete girdi.

Açık Kapı Masası'nı hizmete alan Vali Süleyman Elban, Açık Kapı Projesi'nin, vatandaşın kamu hizmetlerine kolay erişiminin sağlanması, başvuruların hızlı bir şekilde sonuçlandırılması ve kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin arttırılması amacıyla başlatıldığını ifade etti.

Vatandaşın ilk karşılaşacağı birim olması gerektiği için valilik girişine masanın kurulduğunu aktaran Elban, masanın İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde uygulamaya konulduğunu söyledi.

Elban, "Vatandaşımızın zaman kaybetmeden hızlı ve konforlu hizmet alabilmesi için Açık Kapı Projesi uygulamaya başlandı. Uygulamaya geçen iller arasında biz de varız. Düzenlememizi yaptık. Sistemimiz artık hizmet vermeye başladı. Vatandaşlarımızın burada ilettikleri talepleri takip edebiliyoruz. Talebin nasıl sonuçlandığını burada çok rahatlıkla değerlendirme şansımız oluyor." diye konuştu.

Konuşmanın ardından masada görevli personellerle sohbet eden Elban, yapılan çalışmalarla ilgili de bilgi aldı.

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanlığı Süleyman Elban Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title