Haberler

Ağrı Sistinozis Hastası Serkan, Nakil Bekliyor

Sistinozis hastası Serkan, nakil bekliyorAğrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yaşayan Ayşe-Mehmet Tavkaş çiftinin 10 yaşındaki çocukları Serkan, sistinozis hastalığı nedeniyle karaciğer ve böbrek yetmezliği ile mücadele ediyor.

Sistinozis hastası Serkan, nakil bekliyor

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yaşayan Ayşe-Mehmet Tavkaş çiftinin 10 yaşındaki çocukları Serkan, sistinozis hastalığı nedeniyle karaciğer ve böbrek yetmezliği ile mücadele ediyor. Hastalık nedeniyle organları iflas eden Serkan Tavkaş'ın hayatta kalabilmesi için tek umudu organ nakli yapılması. Oğlunun ilaçlarının Fransa'dan getirildiğini belirten baba Mehmet Tavkaş, Eşim ile amca çocuklarıyız. Akraba evliliği nedeniyle çocuğum bu hastalığa yakalandı. Genetik olan bu hastalık oğlumu organlarından etti. Maddi durumum çok iyiydi ancak 5 bin lirayı bulan ilaçlar nedeniyle iflas ettim. Çocuğumun gözümün önünde yok olmaması için karaciğer ve böbrek nakli gerekiyor. Oğlumun hayali, iyileşip doktor olmak dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title