Haberler

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Ünitercih Fuarında

Ağrı İbrahim çeçen Üniversitesi Ankara ve İstanbul’da 120 devlet ve Vakıf Üniversitesinin yer aldığı Ünitercih Üniversite Tercih Fuarına katıldı.

Ağrı İbrahim çeçen Üniversitesi Ankara ve İstanbul'da 120 devlet ve Vakıf Üniversitesinin yer aldığı Ünitercih Üniversite Tercih Fuarına katıldı.

Ankara ANFA Altınpark ve İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Salonunda düzenlenen ülkemizin en önemli üniversite fuarı konumunda olan Ünitercih 13-18 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Öğrenciler İbrahim çeçen Üniversitesi tanıtım standını ziyaret ederek üniversite yetkililerinden fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının yanı sıra sosyal, sportif ve kültürel imkanları ile ulaşım ve konaklama olanakları hakkında bilgi aldı. Ankara'da 20 bin İstanbul'da 50 bine yakın ziyaretçinin katıldığı fuarda AİÇÜ tanıtım standı misafirlerin ilgisini topladı. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title